Blogs

BYENS BEDSTE HERRETØJSFORRETNING LIGGER I NØRREGADE

BYENS BEDSTE HERRETØJSFORRETNING LIGGER I NØRREGADE

by 14/07/2015 0 comments

En rigtig herrebutik det er, hvad Herrernes Magasin er. Butikken er lige blevet kåret som byens bedste, og det skyldes blandt andet 17 år i branchen og en ejer, der lever og ånder for mode. Ejeren hedder David Krarup.

Jeg kender det jo alt for godt. Vi er begyndt at købe mere og mere tøj online, og vi mister derved også den gode service, der er forbundet med at komme ind i en butik og blive ekspederet af en dygtig ekspedient. En person der kender sin butik og det tøj, der hænger på bøjlerne. Hvis du savner den service, så kan du svinge de polerede sko ned forbi Herrernes Magsin, som kan bryste sig af prisen som “Byens Bedste Herremode 2015”.

David Krarup, eller David K som han også bliver kaldt, har været i modebranchen i mere end halvdelen af sit liv og haft egen forretning i København siden 1998. Foruden Herrernes Magasin har han i dag også en forretning på Østerbro og en i Store Kongensgade. Han lever og ånder for mode og elsker alle de små tricks, der gør, at man ser velklædt ud og ikke bare er påklædt. Kunderne får sandheden at vide, og sådan har det altid været i følge David K.

Når jeg har kunder i forretningen, er jeg af samme årsag ikke bleg for at fortælle dem, at deres nye jakkesæt lige skal tilpasses af en skrædder, eller at de skal prøve at vælge en lidt frækkere skjorte end den klassiske hvide. Mange mænd vil gerne, men savner det fornødne mod. Her mener jeg, at man som ekspedient har en pligt til at være ærlig og til at skubbe på for lidt fornyelse og det tror jeg også ligger bag de mange stemmer, vi har fået“. Hvis du har brug for et par gode råd? Så er jeg sikker på, at David sagtens kan støve et par stykker op af ærmet.

David K byens bedste herrebutik med tøj til mænd i københavn og jakkesæt

Du har måske set ham på tv?
David Krarup optræder ofte som ekspert på især Go’ Morgen Danmark på TV2. Derudover har han fornøjelsen af at klæde flere kendte danskere på – typisk i forbindelse med store tv-transmitterede events. Få eksempelvis inspiration her i højsæsonen for bryllupper, når David K fortæller om traditionelt bryllupstøj til mænd.

I kapløbet om at vinde titlen som Byens Bedste Herremode kom Wood Wood (Grønnegade) på 2. pladsen. Han Kjøbenhavn (Vognmagergade) blev nr 3. BauBau (Birkegade) nr 4, og endelig fik Le Fix i indre by 5. pladsen. Så et stort klap på skulderen til Herrernes Magasin og David Krarup, der har været oppe imod de tunge drenge.

Hvor:  Nørregade nr 20 i centrum af København. Butikken ligner på en gang en gammel jødisk købmandsbutik med alt for meget på hylderne og en klassisk herretøjsbutik med et moderne snit. Hvornår: Hverdage fra kl. 10 til 19, og lørdag fra kl. 10 til 17.

/Maria


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273