Blogs

COPENHAGEN ICE CREAM WEEK!

COPENHAGEN ICE CREAM WEEK!

by 08/07/2016 0 comments

En hel uge med halv pris, to for én og andre eftertragtede og mundvandsdryppende bonusser hos byens bedste issteder i København. Det er konceptet bag Copenhagen Ice Cream Week, som byguiden, og app’en Yelp står bag.

Skyr Original

Skyr Original

Selvom sommervejret lader vente på sig, kan vi ikke lade være med at glæde os over, at issænonen er over os: min svoger har lært mig, at om sommeren må man gerne spise én is om dagen; en regel, som min nevø og jeg overholder.

Social Foodies

Social Foodies

Yelp har samlet de mindre, lokale og bedste steder i byen på baggrund af deres unikke koncept, deres høje gennemsnitlige rating på Yelp, opfordring fra anmelderne på sitet og den høje kvalitet, som de alle ligger for dagen. Ideen er at fejre sommeren og giver københavnerne mulighed for at spise is i store mængder i en hel uge på Københavns bedste issteder.

Konceptet er enkelt: tjek ind med Yelp-appen på et af de udvalgte steder, og så vil du kunne nyde f.eks. 2 for 1 mini-is hos ISTID, en helt speciel Ice Cream Week-is hos Østerberg Is, halv pris på is hos Social Foodies, 2 for 1 fyld-selv hos Skyr Original (betal blot for den dyreste) og meget mere.

ISTID

Hold øje med alle de gode is-tilbud og events, som afsløres løbende på www.icecreamweek.info og på Yelp Københavns Facebook-side.

Dato: Copenhagen Ice Cream Week finder sted i uge 28, dvs. fra mandag d. 11. til søndag d. 17. juli 2016

Pris: Download Yelp appen gratis – og tag del i glæderne!

MatchaBar

Matcha Bar

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.