Blogs

FC KååÅH

by 23/02/2011 0 comments

Det kommer nok bag på de færreste, at der var stor fodboldkamp i Parken tirsdag 22. februar – FCK mødte Chelsea i Champions League. Og jeg var der! Og selv om FCK tabte, var det en fantastisk oplevelse at sidde på øvre c og kigge ned på spillerne på banen og på de andre fans og lade sig opsluge af stemningen (og også selv om det var pisse koldt!). At høre Champions League-hymnen og se Champions League-logoet ligge på midten af banen inden kampstart. Og ikke mindst at se alle Chelseas store stjerner – og vide, at FCK er i fornemt selskab.

Min adgang til Chelsea-kampen gik igennem køb af et halvsæson-kort, så nu har jeg både adgang til alle forårets kampe i Parken OG min egen faste plads på øvre c. Jeg glæder mig til et forår fyldt med fodbold. Jeg har været en hyppig gæst i Parken det seneste år, men det har været igennem gode venner med fribilletter. Så det er noget særligt med min helt egen plads – for ja, jeg holder naturligvis med FCK, jeg HAR lært mange af sangene, jeg synger sammen med alle de andre i Parken, og jeg synes, at fodboldsange er noget af det mest fantastiske.
Jeg elsker stemningen, at se de glade og forventningsfulde fansd, at lade mig forbavse over deres ubegrænsede kærlighed til og engagement i holdet, fundere over alle fodboldtrænerne omkring mig – men mest af alt svømme med i de fodboldfester, som jeg efterhånden har oplevet mange gange i Parken! Og så er det en unik oplevelse at træde ud på tilskuerpladserne og se ud over stadion – det er lige så det giver et sug i maven.
Næste kamp jeg skal ind og se er FCK mod Brøndby, og jeg har ikke tidligere set det to spille mod hinanden, så det glæder jeg mig til.Uanset om man er fodboldfan eller ej, så kan jeg kun anbefale at prøve at se en kamp i Parken. Og mig – jeg går allerede og øver mig på sangene, så jeg er med garanti klar til braget den 20. marts – ”OP OG STÅ, VI ELSKER FC. OP OG STÅ, VI ELSKER FC. LÅLÅLÅLÅLÅ”! God kamp!
/ Anne

 

Related Østerbro Articles

Similar Posts From Østerbro Category

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273