Blogs

Hvis du ikke har planer i aften, så tag herhen!

by 19/05/2011 1 comment

 Jeg må simpelthen give min varmeste anbefaling til Pop op restauranten under Knippelsbro på Christianshavn. Søren Ejlersen fra Aarstiderne.com har stablet et utrolig flot og professionelt arrangement på benene, kun i går og i dag. 
Du får en stor tallerken med en meget delikat økologisk gryderet (fås også vegetarisk) for kun 42 kr., og så kan du købe lækker vin til ingen penge. 
De har sat masser af borde op, så de fleste kunne få et sted at sidde i går. Jeg kunne godt forestille mig, at der bliver mere run på i dag, da vi jo har fri i morgen (hurra). Vi kom kl. 19.30, og da var der tilpas mange mennesker. Vi nåede at få en plads ved ét af bordene, og køen til madboden var ikke mere end 5 minutter lang. 
Og så skal man ikke glemme det fine jazzband, der spillede hyggemusik henne i hjørnet. 


Der er format over København til et arrangement som dette – vi kan sagtens måle os med New York og Berlin, når vi kan sidde der i solen ud til havnen og spise lækker, lækker mad. 


Fedt, Ejlersen! /Louise


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273