Blogs

Karmaman

Karmaman

by 22/10/2014 0 comments
Glem alt om Spar og Netto. På Frederiksberg Allé 31 finder du nu en købmand, som du har lyst til at kaste hele husholdningsbudgettet efter. Her finder du alt fra øko grønt til slagterkød og bland- selv-nødder. Til gengæld skal du kigge langt efter lokumspapir og tandtråd – hvilket din lokale Netto nok er meget glad for.

Frederiksberg Allé har fået en købmand med virkelig god karma! I nummer 31 kan du nu besøge Karmaman Foodmarket fyldt med lækkerier som frisk fisk, slagterkød, kaffe, vegetarisk take away, øko frugt og grønt, udsøgte vine samt meget meget mere. Jeg er mildest talt vild med konceptet og den hyggelige butik! Udover at fungere som købmand, kan du spise dig mæt i deres morgenbuffet fra kl. 10 onsdag til lørdag til 45 kr. Du kan også spise til middag i de indbydende rammer i hverdagene mellem kl. 19 og 20, hvor Karmaman bliver forvandlet til en pop-up-restaurant. Selv siger folkene bag, at ”alt i alt sælger vi varer, som vi bliver i godt humør af og derfor lader vi discount kæderne sælge tandbørster og lokumspapir.” Jeg kunne ikke være mere enig og hilser Karmaman hjerteligt velkommen på Alléen.

Du kan besøge Karmaman tirsdag til søndag fra kl. 10 til 22.

/Ditte

 

foto 1foto4foto 2

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273