Blogs

Lau Ingemann Vinther Pedersen | Københavnersnuden #37

Lau Ingemann Vinther Pedersen | Københavnersnuden #37

by 10/05/2015

Syredrengene i bandet Fribytterdrømme afholdte i går et kæmpe releaseparty på Stengade i anledningen af, at de tidligere ugen udgav deres første album, Labyrintens Farver. Hvis ikke du var så heldig at være med, så lad os introducere dig for sanger og guitarist Lau Ingemann Vinther Pedersen, som her gavmildt deler ud af sit København:

LC: Hvor bor du?
LIVP: Jeg bor på Christianshavn. Det er et dejligt sted og klart min favoritbydel.

LC: Hvor går du tur?
LIVP: Hvis det endelig skal være, så har jeg ikke noget imod at traske en tur rundt på Christiania, gerne nede langs vandet, hvor du kan følge stisystemet hele vejen rundt om søen.

LC: Hvor drikker du kaffe?
LIVP: Hjemme på min altan.

LC: Hvor spiser du?
LIVP: Aner det ikke. Min kæreste har hevet mig med i Nyhavn et par gange i familiært anliggende. Der fik vi mad, der var ganske hæderlig, men jeg kan ikke huske, hvad stedet hed. Personligt har jeg ikke noget imod at gå ned på den lokale grill og få en nummer 37.

LC: Hvor fester du?
LIVP: Drone på Nørrebro, der må du ryge i kælderen, og de har masser af guldøl. Men en bodega på Christianshavn er nu også helt i orden.

LC: Hvor inspireres du?
LIVP: Ikke nogen konkrete steder. Jeg har i hvert fald ikke et sted i København, hvor jeg tager ud og kigger på solopgange og mennesker. København som direkte inspiration interesserer mig sådan set ikke, det er for konkret. ”Storbyen” som et symbol, der kan indeholde en masse forskellige sindstilstande, er jeg mere interesseret i, og der er København vel nok den by i Danmark, hvor du får mest storby for pengene.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
LIVP: Igen har jeg ikke noget konkret sted. Men om sommeren i  København er der sgu ikke mange steder, du kan gå galt. Der åbner gadebilledet op med folk, der sidder alle mulige mærkelige steder med en stribe bajere og har det helt kanon. Den mentalitet vil jeg gerne tilslutte mig.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LIVP: Amager Strand klokken midt om natten. Der spurgte jeg pænt min kæreste, om hun ville være kærester.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
LIVP: Jeg er opvokset i Roskilde. Og som lille knægt havde jeg begge mine oldeforældre i Valby. Når familien besøgte dem, tog de os altid med i Zoologisk Have.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LIVP: København om sommeren.

LC: Dit perfekte soundtrack til København?
LIVP: Pink Floyd: Dark Side of the Moon. Men det tror jeg nu ærlig talt, jeg svarer til alle spørgsmål om det perfekte soundtrack.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Lau. Og husk, at du kan finde Fribytterdrømmes debutalbum her lige.

GOD SØNDAG!

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.