Blogs

Juju Bell | Københavnersnuden #116

Juju Bell | Københavnersnuden #116

by 27/11/2016

Juju Bell aka. Gerda Odgaard har holdt sommeren i live med forførende og drømmende singler, der kulminerer i sangerindens debutalbum »Brute or Bird«, som netop er udkommet i fredags. Albummet er på vores top 10 over bedste albums udgivet i år, mest fordi vi er vilde med de stemninger, som Juju Bell formår at frembringe. Juju Bell står selv bag skriveblokken og de autentiske orgeltoner, og med sig har hun et stærkt hold bestående af producer Lasse Lyngbo og Morten Bue, der har mastereret albummet. I dag er hun vores Københavnersnude:

LC: Hvor bor du?
JB: Jeg bor i en lejlighed, som jeg ejer sammen med min kæreste på grænsen mellem Vesterbro og KBH SV.

LC: Hvor går du tur?
JB: Jeg elsker at gå ture – det får mine tanker til at falde til ro, og det er tit her, jeg får idéer til min musik. Et af mine yndlingssteder at gå tur er Vestre Kirkegård, der ligger få hundrede meter fra, hvor jeg bor.

LC: Hvor drikker du kaffe?
JB: Tit på en af caféerne på omkring Enghave Plads. Fx Riccos Kaffebar eller BEAT, hvor man jo så også kan shoppe vinyler bagefter.

LC: Hvor spiser du?
JB: Jeg kan godt lide steder, som er stemningsfulde og gerne lidt uformelle. To gode steder er Wascator på Nørrebro og Morgenstedet på Christiania.

LC: Hvor fester du?
JB: Oftest en snusket bodega eller steder som BAR i Kronborggade. Måske allerhelst til privatfestser med mine venner.

LC: Hvor inspireres du?
JB: Jeg finder inspiration mange steder, men nok allermest i de mennesker, jeg omgås og møder på min vej.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
JB: Jeg har mange yndlingssteder, der hver især kan noget forskelligt. Et af mine yndlingssteder er dog klart VEGA på Vesterbro. Jeg synes, det er et utroligt smukt og stemningsfuldt hus. Og så er det jo hjemsted for en masse fantastiske musikoplevelser, hvilket jeg jo elsker.

albumcover-brute-or-bird

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
JB: Jeg forelsker mig altid i København om sommeren.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
JB: Jeg har så mange fantastiske minder fra København og kan ikke vælge et.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
JB: Tag på Christiania en sommerdag. Bag Den Grå Hal findes en lille vegetarrestaurant der hedder Morgenstedet med en fortryllende have. Slå dig ned og nyd deres lækre mad og stedets unikke stemning.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
JB: Jeg ville nok nogle gange ønske, at København var lidt større og kunne have et mere varieret kulturelt undergrundsmiljø som fx Berlin og nogle af de store amerikanske byer som Los Angeles og San Fransisco .

LC: Dit soundtrack til byen?
JB: De sidste måneder har det været min debutplade ”Brute or Bird”. Den er skrevet ved mit klaver i min stue og indspillet i min producer Lasse Lyngbos studie på Islandsbrygge. Sangene har fulgt mig rundt i byen det sidste halve år, både i mit hoved og i mine ear plugs .

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Juju Bell – vi glæder os til at opleve dig live i det nye år. 

Rigtig god søndag!

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.