Blogs

Linn Radsted | Københavnersnuden #207

Linn Radsted | Københavnersnuden #207

by 11/11/2018
Her hos LoveCopenhagen elsker vi hunde og sætter gerne fokus på de mange muligheder for de firbenede, som findes i byen. Derfor har vi teamet op med Linn Radsted, som i næste uge er aktuel med en vaskeægte hundemesse! Derfor er hun vores Københavnersnude i denne uge – kom med en tur til hendes hundedejlige København.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
LR:
I disse uger har jeg og mit firma DogCoach supertravlt med at lægge sidste hånd på forberedelserne til den kommende workshopevent, DogDays, som finder sted i forbindelse med en stor hundemesse i weekenden den 17. og 18. november i FrederiksborgCentret. Vi har til DogDays samlet en række af landets fedeste og dygtigste hundeeksperter og fagfolk, der giver inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan hverdagen som hundeejer kan blive endnu bedre, nemmere og sjovere sammen med din hund.

Jeg er iværksætter på ottende år, så har generelt rigtig mange bolde i luften. Men i denne tid har jeg særligt travlt i DogCoach, hvor min businessmakker og jeg netop har lanceret den tredje version af vores specialdesignede hundeluftejakker. Hundeejeren skal jo klædes ordentligt på. Ikke bare herhjemme men også i udlandet, hvor vi det sidste års tid virkelig har fået stærkt hul igennem med vores kollektion af tøj til hundeejere.

LC: Hvor bor du?
LR: Jeg bor i Herstedøster landsby på en stråtækt bondegård sammen med min hund, Nemo, som er en 6,5 år gammel Jack Russell. Her er den lækreste natur, ro og højt til loftet. For mange Københavner-snuder lugter ”bondegård og landsby” nok meget af ”helt ude på landet”, men faktisk er det ikke mere end 15 km fra Rådhuspladsen. Det med den korte afstand til byen har været lidt vigtigt for mig, da hovedparten af  mine kunder og samarbejdspartnere holder til i byen.

LC: Hvor går du tur?
LR: Når jeg har min hund Nemo med ind til København på job, elsker vi en tur i enten Frederiksberg Have eller HC Ørstedsparken. Det er noget helt andet at lufte hund i byen end på landet, og han nyder alle de mange mennesker og indtryk undervejs herinde. Han er stort set altid med mig på job, og jeg sørger for, at der altid er lidt afbræk til ham undervejs i løbet af arbejdsdagene.


LC: Hvor drikker du kaffe?
LR:
Riccos Kaffebarer er altid hyggelige – god kaffe og hyggelig stemning. Og så er det hundevenligt om sommeren, hvor man kan sidde udenfor med sin kaffe.

LC: Hvor spiser du?
LR:
Uhh, jeg har så mange favoritspisesteder i København, at det er svært at vælge ét enkelt ud. Sokkelund på Frederiksberg har været en klar favorit i mange år. Maden er super og betjeningen er i top – og så ligger det rent geografisk perfekt i forhold til at mødes og afholde kundemøder.
Men både Llama og Pluto har også en stor plads i mit hjerte og mave, hvis man skal have en god middag en aften – super mad og stemning.

LC: Hvor fester du?
LR:
Haha – jeg har faktisk ikke så meget tid til at feste efterhåndeden (eller også er jeg ved at blive for gammel).
Så hvis vi skal ud, er det nok mere en god middag og cocktails et sted. Men København har nogle helt unikke steder som fx Alleenberg på Frederiksberg, hvor man ender med en flaskeøl og fællessang, mens en eller anden sætter sig ved klaveret og giver den gas. Det er så uformelt og hyggeligt, og man møder altid de sjoveste mennesker der.

LC: Hvor inspireres du?
LR:
Jeg inspireres både på landet og i byen. Begge steder kan noget. Når man bor på ”landet”, er det rart at komme ind og mærke byens puls. Så fornemmer man virkelig forskellen fra land til by. Særligt om sommeren er det helt specielt, synes jeg. Denne her følelse af, at alle bare er ude i byen og bruger byen, fx sætter sig ude foran Planetariet og nyder solen ved søerne, eller sidder på bænke eller tæpper i byens mange parker. Det giver en særlig vibe og følelsen af liv og det er noget, der inspirerer mig. Den følelse får man ikke på landet eller i en have på samme måde. Men her kan roen og naturen til gengæld inspirere mig.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
LR:
Mit nye favoritsted i år er nok en sommeraften på Reffen. Stemningen er så uformel og hyggelig, og man kan chille med et glas kold hvidvin og lækker mad sammen med vennerne, sidde ved vandet og have hundene med samtidig – det er et skønt sted, der er kommet derude.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LR:
I foråret da kirsebærtræerne sprang ud på Bispebjerg kirkegård. Det er så magisk og smukt, og der er den der særlige intense vibe af, at man skal nå derind og se dem, mens de blomstrer. Jeg har været der mange gange, både med og uden Nemo – og det er lige fortryllende hver eneste gang.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
LR:
Picnics med tøserne på et tæppe en sommerdag i Frederiksberg Have. Masser af kold rosé, tapas og hundene, der kunne være med og hygge sig samtidig.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LR:
Jeg havde en norsk roomie sidste år, der anbefalede mig at lære at shuffle. Han introducerede mig til shuffleboard på Bar Generator i Adelgade, og det er virkelig skægt. En helt særlig international stemning, massevis af sjove aktiviteter og man forstår, hvorfor nordmændene er vilde med shuffleboard.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
LR:
Jeg rejser en del som solorejsende, og ude i verden oplever jeg igen og igen, hvor nysgerrige og åbne andre folkefærd er. Det kunne vi faktisk godt lære lidt af i København; at spørge ind og interessere os lidt mere for de mennesker, vi færdes iblandt og dermed lære nyt.

LC: Dit soundtrack til byen?
LR:
Det må være at cykle igennem byen på en sommeraften med sommersangen fra Zididada i ørene – deres musik og særligt det nummer giver altid bare humøret et ekstra boost. Og har jeg hunden med, er det naturligvis ”Vuffelivov” eller noget med Snoop Dogg, der er soundtracket til byen – haha …!

Tusind tak, Linn, fordi du ville dele dit København med os! 

GOD SØNDAG!

 

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.