Blogs

Øjeblikke i Ørestad Syd

Øjeblikke i Ørestad Syd

by 25/06/2018 0 comments

Jeg har brugt en del tid på det seneste i Ørestad Syd. Jeg har oplevet både vinter, forår og sommer. Jeg har forelsket mig i den alsidige arkitektur, den smukke natur og den inspirerende fællesskabsfølelse, der ofte følger med nye områder, hvor de første beboere nogensinde er i gang med at skabe en identitet for hele bydelen. Og jeg har bandet blæsten et stykke, når forårsstormene har bremset mig på min cykeltur ud i det blå, til Kalvebod Brygge og Amager Naturcenter. Det er blevet til disse billedlige øjeblikke fra Ørestad Syd.

Kærlig hilsen

Louise T


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273