Blogs

Oplev Teglholmen fra en anderledes vinkel

Oplev Teglholmen fra en anderledes vinkel

by 17/06/2017
Vi modtog en mail her for nyligt – med en invitation til en event, vi bliver nødt til at dele med dig. Det er nemlig en sejltur i Sydhavnen arrangeret af nogle af de arkitekter, som bygger netop nu derude. Og det er ganske gratis.

Der sker en masse i København i øjeblikket. Det virker næsten som om, at da man besluttede sig for at bygge Ørestaden, satte det en masse ideer i gang og talrige bydele blev fornyet og udbygget. København vokser med lynets hast, og der er i sandhed svært at følge med som københavnerblogger!

Jeg elsker at kigge på byens arkitektur – både den gamle og den nye, moderne slags. Hver tid, sin æstetik. Derfor glæder jeg mig til på næste søndag at tage ud på kajak-sightseeing i Sydhavnen og opleve det nye byområde og den unikke stemning omkring Teglhusene fra vandsiden.

Arrangementet varer en time, og det er Thomas Urskov, der sammen med Living Homes og Arkitektgruppen guider os. Der står i programmet, at det også bliver en aktiv dag – det er jeg lidt spændt på! Det kan være, vi bliver sat til at ro kajakken…?

Tilmelding skal ske til: th@arkitektgruppen.dk med antal, der kommer, samt hvornår man vil med. Der er afgang fra Teglholmsbroen (på Teglholmssiden) hver hele time mellem kl. 10-15.

/Louise

1 Comment so far

Jump into a conversation

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.