Blogs

Thue Thalund | Københavnersnuden #209

Thue Thalund | Københavnersnuden #209

by 25/11/2018
Ugens Københavnersnude er Thue Thalund, co-partner i det danske herretøjbrand, J. Antony Copenhagen, grundlagt i 2012 med en vision om at producere elegante skræddertilpassede jakkesæt og skjorter med fokus på en bæredygtig og social ansvarlig produktion – med nutidens tidløse elegance. Du kan besøge deres showroom på Danas Plads, Frederiksberg, hvor de står klar til at vejlede dig i at finde det perfekte jakkesæt og skjorte dertil. Men først skal du lære Thues København at kende.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket? 
TT:
 Jeg er jo så heldig at være stifter og medejer af det danske herretøjbrand, J.Antony Copenhagen, som jeg grundlagde med min samarbejdspartner tilbage i 2012 med en vision om at producere elegante skræddertilpassede jakkesæt og skjorter med fokus på en bæredygtig og social ansvarlig produktion. Denne tid er god for sådan nogen som os, så lige nu tonser jeg rundt mellem kunder og møder for at udvikle J.Antony. Vi er netop ved at udvide vores sortiment med helt fantastiske produkter. Jeg glæder mig som et lille barn til at lancere det. Privat forsøger jeg at bruge så meget tid med min dejlige kæreste som muligt.

LC: Hvor bor du?
TT:
Jægersborg, Gentofte.

LC: Hvor går du tur?
TT:
Jeg har hund, så det bliver til en del ture i Bernstorffsparken eller Dyrehaven, som jeg har i nærheden. Når jeg en gang imellem går ture i København, så er det faktisk bare fantastisk at gå igennem centrum, iagttage mennesker og for det meste den gode stemning.

LC: Hvor drikker du kaffe?
TT:
Det er hovedsageligt fra maskinen på kontoret, men ellers bare hvor jeg kan få en god kop. En hurtig cortado fra en kaffevogn er at foretrække.

Thue Thalund

LC: Hvor spiser du?
TT:
Min kæreste laver fantastisk mad, så ofte derhjemme. Ellers kan jeg godt lide at prøve noget forskelligt, når jeg er ude, og København er jo beriget med god mad. Paté Paté gør det rigtig godt – prøv deres østers, hvis I kommer forbi. Tonkin laver fremragende vietnamesisk, og så har Gasoline Grill byens mest velsmagende burger.

LC: Hvor fester du?
TT:
Jeg er mest til en god cocktailbar eller en af de små lokale med et billardbord. Salon 39 på Frederiksberg ligger tæt ved vores showroom på Danas Plads, så den er velbesøgt. De har faktisk også et fint køkken. Ellers har Ruby altid god stemning.

LC: Hvor inspireres du? 
TT:
Jeg synes løbende, jeg møder nye spændende mennesker, som giver mig inspiration til det ene og det andet. En del af vores kunder hos J.Antony Copenhagen er selv iværksættere eller sidder i nogle interessante stillinger. Senest har vi haft en forhenværende minister og flere anerkendte skuespillere forbi. Det bliver ofte til en god sludder om alt fra tøj til karriere og træningsvaner.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København? 
TT:
I denne kolde tid skal man tage ind på TATA bar på hotel Sanders. De har pejs, god stemning og lækre cocktails.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
TT: Det må være, da jeg kørte igennem København en flot søndag morgen, hvor resten af København sov. Udsigten fra Knippelsbro udover kanalen i begge retninger var helt fantastisk.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
TT:
Jeg sejlede rundt i kanalen i sommers med min kæreste i en kajak. Utroligt at se København på en ny måde.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
TT:
Jeg synes bestemt, at man bør tage en tur i Tårnet på Christiansborg. Herfra er der udsigt over København i alle retninger. De har desuden en lille restaurant på vejen op eller ned, hvor man kan nyde et glas.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
TT:
Altså, skibakken og udvidet metro er jo på vej! Så må det jo være flere herre i jakkesæt, det ville absolut klæde byen 😉

LC: Dit soundtrack til byen?
TT:
Jeg vil mene, at de her drenge rammer den meget godt:

Se mere om J. Antony Copenhagen her. 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.