Blogs

UDSTILLINGER PÅ TRAILERPARK FESTIVAL

UDSTILLINGER PÅ TRAILERPARK FESTIVAL

by 28/07/2016

På Trailerpark Festival hylder man kunstnen, især den dér kan skubbe grænser og sætte gang i samtalerne. Her kommer min top 5 over de udstillinger, du skal nå at se inden klokken slår 20.00 i morgen.

I morgen er kan du komme på en slags tech/kunst/web/kommunikation/design-konference – Trailerpark I/O – mellem kl. 12 og 18, hvor du kan opleve en masse foredrag fra forskellige kunstnere og kommunikatører, se dokumentar- og kunstfilm, og ikke mindst tjekke adskillige spændende udstillinger ud. Jeg har kigget programmet igennem og kommer her med min Top 5 over udstillinger, du kan opleve helt til kl. 20 i morgen.

1. JAYWALKING

Jaywalking

Dries Depoorter giver os mulighed for at følge med overvågningskameraer, der viser forskellige fodgængerovergange. Mange mennesker går over for rødt og overtræder dermed loven. Du har nu mulighed for at trykke på en knap, når du ser en ulovlig fodgænger, og dermed sende et billede af fodgængeren til en nærmeste politistation. Vil du melde ham?
Kl. 12-20

2. TINDERIN

TinderIn

Se en masse menneskers Tinderbilleder ved siden af deres LinkedIn-profiler. Jeg ved ikke med dig, men min Tinder og min LinkedIn er LANGT fra hinanden 😉 Det kan kun blive en underholdende og tankevækkende udstilling om, hvor mange forskellige slags personligheder vi egentlig har online.
Kl. 12-20

3. I SEE YOU

I SEE YOU

Hvor opmærksom er du på, at du konstant bliver overvåget? Efter Snowden-interviewet på Roskilde Festival, og efter jeg har set den geniale HBO-serie, Mr Robot, er jeg meget opmærksom. Faktisk en anelse paranoid. Denne udstilling overvåger os, på samme måde som virksomheder og regeringer, og samler brudstykker af vores samtaler og laves til gif’er.
Kl. 12-20

4. DOT NOT TRACK

DO NOT TRACK

I samme boldgade er dokumentarfilmen, Do Not Track, som via videosekvenser og interaktive elementer viser os, hvem er muligvis overvåger os. Der er interviews med eksperter og aktivister som Ethan Zuckermann og Alicia Garza om, hvordan vores personlige data bliver brugt, og ifølge beskrivelsen vil du også kunne se, hvordan du bliver tracket lige nu.
Kl. 12-20

5. SUNSPRING

sunspring

Kan en robot skrive et filmmanuskript? Det har filminstruktør Oscar Sharp svaret på. Han har sammen med sin samarbejdspartner Ross Goodwin bygget Jetson, en robot, som de derefter har fodret adskillige Sci-fi tv og -filmmanuskripter til, hvorefter Jetson proklamerede, at han gerne vil kaldes Benjamin. Benjamin skrev et manuskript, som Oscar og Ross, sammen med Thomas Middleditch fra Silicon Valley (fantastisk tv-serie på HBO!), gav sig selv 48 til at skyde og klippe. Og nu kan vi alle sammen se resultatet.
Kl. 12-20

Det er virkelig svært at vælge, hvilke udstillinger jeg skal se – der er sindssygt mange meget interessante, sjove og tankevækkende bud. Derudover er der om dagen også film og foredrag mellem kl. 12 og 18 om fredagen, men du skal have fuld festivalsbillet for at opleve I/O.

God fornøjelse!

/Louise

1 Comment so far

Jump into a conversation

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.