Blogs

Vi bliver aldrig trætte af brunch

by 29/04/2013 0 comments

Hmm – så er vi her igen. Toldboden. På en solrig lørdag formiddag. Ved vandet, med udsigt til Operaen og på denne dag også Kongeskibet Dannebrog. Dagen inden Frihedsmuseet brændte, og hvor vi nåede at sige til hinanden, at vi skulle derind og kigge en dag. Det må jo så vente – men heldigvis reddede de tapre brandmænd de vigtige museumsgenstande ud! Tak for det! Men det er slet ikke det, vi vil dele med jer. For vi vil dele den helt igennem fantastiske brunch-oplevelse, vi havde på Toldboden i går.

Vi havde bord til klokken 10, og da vi var nogen af de første, der blev vist på plads, kunne vi nærmest frit vælge, hvor vi ville sidde i det dejlige, lyse lokale. Vi valgte selvfølgelig at sidde så tæt på vinduerne som muligt, så vi kunne få det fulde udbytte af den fantastiske udsigt. Selv om vi har været på Toldboden for ganske kort tid siden, blev vi stadig bjergtagede af den smukke udsigt og de rustikke lokale. Og som vi igen anerkendende måtte bemærke, så var akustikken helt i top. Vigtigt, når man nu gerne vil snakke og sludre i to timer.

Toldboden byder på intet mindre end Københavns bedste brunch, skarpt fulgt af Sult i Cinemateket. Denne brunch er både lækker, overskuelig og uforudsigelig, for selvom de klassiske indslag selvfølgelig er at finde på menuen – eksempelvis æg og bacon, masser af forskellig ost og varme vafler med vaniljeis – så var der også flere ting, som overraskede positivt. For eksempel æbleflæsk, varm leverpostej, petit four og virkelig lækkert brød. Og netop brødet måtte vi også lige diskutere, for der var intet hvidt brød, hvilket faktisk er en fordel. Rugbrød og mørkt franskbrød går særdeles godt i spænd med både krabbesalat, ost og creme dulce.

Det er virkelig en brunch, vi kan anbefale – og heldigvis for os, ved vi allerede, hvornår vi kommer igen. For vi har nemlig været så smarte at lægge vores næste tøsebrunch med vores gymnasieveninder lige her på kajkanten. Så kan vi dele denne fantastiske brunchoplevelse med dem også. Og de skal glæde sig – ligesom alle jer, der ikke har prøvet Københavns bedste brunch endnu. Det kan kun gå for langsomt! Og hvis I ikke er helt overbevist af os, så prøv lige at læs lidt mere her. Need we say more … 🙂 / Louise og Anne

Mmmm - den første tallerken

Mmmm – den første tallerken

Lækker smoothie ved farverig blomst

Lækker smoothie ved farverig blomst

Udsigt ud over havnen og til Kongeskibet Dannebrog

Udsigt ud over havnen og til Kongeskibet Dannebrog

Pølse og ost en masse

Pølse og ost en masse

Buffeten

Buffeten

Toldboden6 Toldboden2 Toldboden1

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.