Blogs

Vi tester: Cofocos takeaway nytårsmenu

Vi tester: Cofocos takeaway nytårsmenu

by 17/12/2017
Nytårsaften. Vi er samlet med dem, som vi har kær til en festlig, eller rolig for nogle, aften, med lækker mad, god champagne, kransekage, dronningens nytårstale og alle de forskellige traditioner, der hører nytåret til. Ofte så bruger vi lang tid på at finde ud af, hvilken slags mad vi skal have, og tjekker alle tilbudsaviser for gode tilbud samt handler oftest flere forskellige steder. Og så skal vi jo også lave det, og oftest bruger vi hele dagen på at få styr på maden og forberede. Men hvad hvis vi fortæller dig, at det behøver du slet ikke? Vi har nemlig testet Cofocos takeaway nytårsmenu, og oplevelsen deler vi med dig her:

Hele teamet er samlet hjemme ved Louise Taarnhøj på Vesterbro, og selvom der er et par uger inden nytåret, så kan vi ikke lade være med at være lidt i nytårshumør, og især da kassen med mad kommer fra Cofoco. Vi får åbnet pakken, og indeni er der pakket en masse små plastikbokse med mad til både forret, hovedret og dessert samt krydderurter, brød og smør.

Vi har fået lov og teste både vegetarmenuen og den klassiske nytårsmenu, og selvom der er mange bokse med en masse forskelligt mad til forskellige retter, så virker projektet rimelig overkommeligt. Både fordi boksene er inddelt i farver efter hvilken ret, de hører til, men også grundet den meget grundige vejledning, som du kan finde lige her.

vi tester cofocos nytårsmenu

Til høflig info så består den klassiske menu af jomfruhummerbisque til forret, tournedos af stegt oksekød med pommes anna og trøffelsauce til hovedret samt gâteau marcel med 70% valrhona chokolade og bl.a. passionsfrugtcurd til dessert. Vegetarmenuen består af jordskokkesuppe med rodfrugtchips til forret, langtidsbagte rødbeder og bl.a. belugalinser og hytteost til hovedret og den samme dessert som til den klassiske menu.

Som noget nyt så er der natmad med til begge menuer, og til den klassiske menu er der byg-selv-hotdogkit og til vegetarmenuen er der kartoffel-porretærte. God ide!

Den klassiske:

1  Skærmbillede 2017-12-16 kl. 15.16.35  2

Vegetaren:

1a   2a  2

Så hvad synes vi om det? Find svaret i videoen lige her:

 

Bestil Cofocos nytårsmenu lige her.

God jul og godt nytår!

 

Related Vi Tester Articles

Similar Posts From Vi Tester Category

1 Comment so far

Jump into a conversation

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.