Blogs

VIND EN NESPRESSO-MASKINE

VIND EN NESPRESSO-MASKINE

by 26/03/2015 20 comments

Vi sætter en lækker Nespresso Pixie Clips på højkant – inklusiv en håndfuld kafferør, en genanvendelsesbeholder til kapslerne, samt indhold til et lækkert morgenmåltid. Vi kan nemlig godt lide at starte dagen smukt, og det gøres med en god kop kaffe.

Jeg er nem at imponere og gøre glad. En kop kaffe, om den så smager godt eller ej, gør mig tit glad, hvis det er en god ven/veninde, kæreste eller familiemedlem, der giver mig den i hånden, mens han eller hun smiler til mig. I de sekunder er jeg lykkelig. En anden situation kunne være på kontoret, hvor min kollega ofte kommer med en lækker kop kaffe, helt uden at jeg har bedt om det, men den kop kaffe smager altid lige dét bedre end alle de andre – fordi det er en så sød og betænksom tanke.

Jeg drak mine første kopper kaffe, da jeg gik i 9. klasse. Jeg læste op til eksamen og tænkte, at jeg havde brug for noget black power for at komme igennem læseperioden. Jeg lavede kaffen, drak en tår, mens jeg holdt mig for næsen, og tog derefter et stykke grøn Stimorol med spearmint (min yndlings, fordi det var Flemming Povlsens yndlings). Jeg lærte hurtigt, at kaffen smagte bedre med masser af mælk i. Det så min far og sagde med det samme: Louise, du må ikke vende dig til at komme mælk i kaffen – pludselig en dag vil du stå et sted, hvor der ikke er mere frisk mælk, og så vil du ærgre dig over, at du ikke kan drikke kaffen uden. Kloge ord fra far, selvom jeg ikke lyttede til ham dengang.

 

Den bedste kop, jeg nogensinde har smagt var, da jeg kom hjem fra en koncert, jeg havde spillet i Nordjylland. Jeg skulle på arbejde i København dagen efter, så det var direkte hjem med toget, og jeg ville lande på Københavns Hovedbanegård kl. 4 om morgenen. Da toget rullede ind på stationen, hoppede jeg ud – lige ind i armene på min kæreste, som stod klar med kaffe – og pølsehorn og kakaomælk. Kaffen var ikke lavet på friskkværnede kvalitetsbønner, men den gjorde mig alligevel lykkelig. En lille gestus, der blev til en af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået.

 

Vind en kaffemaskine fra Nespresso

Hvis du gerne vil være den heldige vinder af Nepresso-pakken, så skriv i en kommentar til dette indlæg, hvad din bedste kaffeoplevelse har været? Vi trækker den heldige vinder på lørdag. Vedkommende får direkte besked.

 

Held og lykke!

 

/Louise


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273