Blogs

Vores weekend – uge 28

by 11/07/2014 0 comments

Ahh – fredag igen. Og for rigtig mange er det feriefredag! Det er en uge siden Roskilde sluttede og jeg håber, at alle jer glade Roskilde-gæster har genvundet jeres kræfter, så I kan komme ud og nyde vores dejlige by, der jo er badet i sommer. Hvor er det vidunderligt!

For mit vedkommende starter ferien også for alvor på fredag – med sommerhustur. Ahh – jeg glæder mig til at være tæt på natur og strand! Men jeg er nu ret sikker på, at jeg ikke ville have kedet mig, hvis jeg var blevet i dejlige dejlige København – og jeg er ret sikker på, at min weekend ville have artet sig meget i stil med den sommerhus-weekend, jeg har i vente. Med åbenlyse forskelle dog 🙂

Lækre pøller på engangsgrill

Lækre pøller på engangsgrill

I dag ville jeg helt sikkert have pakket engangsgrillen, hvidvinen, petanque-kuglerne og badetøjet i tasken, og så ville jeg tage ud på Bryggen og tilbringe hele aftenen i gode menneskers selskab. Vi skulle grille en pølse og hoppe på hovedet i havnen – og så skulle vi selvfølgelig hyggesnakke over et über-seriøst slag petanque. Og senere skulle vi slå os ned og høre lidt god jazz ved Kulturhuset i anledning af jazz-festivalen!

Lørdag ville i bund og grund ikke være meget anderledes end, hvad jeg forventer min sommerhus-lørdag bliver – nemlig fyldt med strand og badning og læsning af gode bøger.
(Jeg er for øvrigt i gang med at læse en fantastisk roman af Chimamanda Adichie, der hedder ‘Americanah‘ – jeg kan VARMT anbefale den!)

Americanah

Americanah

Nå, men når tiden kommer til at rykke videre fra stranden ville jeg smutte ind mod byen og hoppe på en kanalrundfart. Det er nu en af mine yndlingsting at gøre, når sommeren er over os. Bare sidde en god times tid og se København fra vandsiden.

Kanalrundfart_fra havnerundfart.dk

Kanalrundfart_fra havnerundfart.dk

Efter rundfarten er jeg sikker på, at jeg trænger til at komme ind i skyggen, så jeg ville køre mod Frederiksberg og café Granola på Værnedamsvej, hvor man kan få en uforlignelig milkshake – og den ville jeg drikke i skyggen foran cafeen, mens livet bliver levet på gaden.

granola_udendørs_lånt fra granola.dk

granola_udendørs_lånt fra granola.dk

Lørdag aften ville byde på grill i gården, inden ferien skulle fejres en ekstra gang med en iskold drink på Lidkoeb – ja, vi kan sgu så godt lide den bar her på bloggen 🙂

Afhængig af hvordan vejret søndag arter sig, ville stranden sikkert trække i mig igen, men jeg ville nok vælge en anden strand end Amager Strandpark, hvor lørdag var tilbragt. Jeg tror, jeg ville køre til den lille Svanemøllen Strand. Efter nogle dejlige timer dér, ville jeg køre ind mod Torvehallerne, høre lidt jazz og drikke et glas cava – eller måske spise en stor is! Og så ville jeg købe ind til lækker aftensmad bare fordi, det er søndag og sommer!
Søndag aften bliver naturligvis brugt foran fjernsynet – der er jo en VM-finale, der skal spilles! Og jeg er mere end almindeligt spændt på den kamp!

Rigtig god weekend – og ferie til alle jer!
Kærlig hilsen
Anne


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273