Blogs

Weekend by Lovecopenhagen #24

Weekend by Lovecopenhagen #24

by 15/06/2017 0 comments
Det er snart weekend, vejret siger overvejende sol og omkring 20 grader, og der venter alt fra tapas i lange baner til loppemarkeder både med fokus på møbler og tøj. Og så sniger der sig selvfølgelig, som altid, lidt øl ind. Vi guider dig til en weekend i vores dejlige by her:
Fredag: World Tapas day

World Tapas day

Jeg er lige kommet hjem fra en tur til skønne Madrid med mine veninder, og selvom jeg har boltret mig i rosevin og uendelige mængder af tapas, så er det som om, at jeg aldrig bliver træt af det? Derfor blev jeg meget glad, da jeg læste om World Tapas Day, der afholdes af Den Spanske Stats Turistbureau og San Miguel, hvor der bydes på spanske specialiteter, kølig vin og selvfølgelig masser af tapas!

HVAD: World Tapas Day. HVOR: Kødbyens Mad & Marked. HVORNÅR: 16 – 22.00 PRIS: Entré er gratis.

IN ENGLISH: I was extremely happy when I read about World Tapas Day –  I love tapas, and I can’t get enough! So if you love it too, you should go to Kødbyens Mad & Marked tomorrow and try it too.

Psst.. Du kan tage forbi Carlsberg Fridays først, der lover kolde øl i hanerne (og ganerne) og hyggelig chill-out lounge samt musik. Skål!

Lørdag: Madklubbens Loppemarked

19025034_1420930907952614_3996700209259012624_o

Jeg elsker ikke bare Madklubbens lækre mad, men jeg er også vild med atmosfæren og stemningen, hvilket både har noget at gøre med lokalerne og servicen men også de smukke møbler. Og det kan faktisk komme hjem i stuen og stå, for på lørdag holder Madklubben loppemarked, hvor de har ryddet ud i deres restauranter og sælger interiøret. Så hvis du vil have nogle smukke møbler, hvor du ovenikøbet kan spare 25-75% af prisen, så er det nu, du skal slå til.

HVAD: Madklubbens Loppemarked. HVOR: Dronningens Tværgade 21, 1303 København K. HVORNÅR: Lørdag og søndag fra kl. 12.00 – 16.00. PRIS: Entré er gratis.

IN ENGLISH: This saturday you can go to Madklubbens Flea Market, where the famous restaurants have cleared the interior of a couple of their restaurants and are selling it with 25-75% procent of of the price!

Psst.. efter en lang dag med shopping kan du smutte forbi CBS Sport Summer Party med masser af drinks og mad fra Cocks & Cows. We like! Og hey, vejret siger altså 21 grader på lørdag…

Søndag: Veras Market

Veras Market

Har du ikke fået nok af loppemarkeder, så skal du tage til Veras Market på søndag! Det er også en anden slags marked, da der er tøj i massevis. Så er du vild med genbrugstøj og elsker du at få meget for pengene, så er dette stedet at være. Og så er der altid god stemning og glade mennesker.

HVAD: Veras Market. HVOR: Bispeengbuen. HVORNÅR: Søndag fra kl. 11.00 – 16.00.

IN ENGLISH: We love Flea Markets and Veras Market is all about clothes. And this sunday you can make a bargain and get new clothes for the summer. Whats not to like?

Rigtig god weekend!

/Nathalie


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273