Blogs

Weekend by LoveCopenhagen #37

by 14/09/2017
Så ramte vi midten af september. En måned som jeg altid elsker – mest fordi jeg har fødselsdag, men også fordi sensommeren ofte byder på skønne, lune aftener og folk er i godt humør efter en dejlig, tiltrængt sommer… Ja, dét har så ikke været tilfældet i år. Det bliver ved med at stå ned i stænger, og i stedet for at se folks solkyssede ansigter i store smil, så er de bøjet i ly for regnen. Øv altså, men regnen skal ikke få lov til at ødelægge weekenden, for det bliver en fantastisk en af slagsen! Dans den igang på Absalon, tag med til hawaii fest og kast dig ud i noget HELT nyt. Læs med her:

FREDAG

Dans weekenden igang – what’s not to like?
Jeg er vild med alle de tiltag, der foregår i folkehuset Absalon, og det her er bare endnu et genialt et. Luk computeren og tag hen og ryst ugen af dig hver fredag. Så kan du glemme alt om irriterende kollegaer, dumme chefer eller hvad end, der går dig på. Slippe det hele til noget lækkert musik og du behøver ikke have nogen form for danseerfaring, da alle kan være med 😉 Get your groooove on!

HVAD: Dans weekenden igang. HVOR: Sønder Boulevard 73, 1720 København V, Danmark. HVORNÅR: hver torsdag. PRIS: 50 kr.

IN ENGLISH: You can dance into the weekend tomorrow at Absalon and let go of any stress you have had during the week, and just let go and dance together with other happy people. What’s not to like?

LØRDAG

Der er kun én ting, som du skal på fredag, og det foregår på PapirØen! For til vores alles fortvivlelse, forundring og sorg så lukker PapirØen og på lørdag slutter den sidste sommersæson. Hvor skal vi tage hen og drikke kæmpe drinks af kæmpe sugerør? Hvor skal vi sidde til langt ud på natten og spise 7 forskellig slags mad? Hvor skal vi gøre af alle turisterne?! Vi finder nok ud af det, men det er stadig the end of an era. Dog ender alle store ting altid med en rigtig sjov fest, og jeg er sikker på, at lørdag ikke bliver nogen undtagelse. Fra 13-03 er der nemlig Hawaii fest, så find din skrigfarvede lei og vildeste surfershorts frem fra bunden af skabet, og tag med ud og sig farvel til sommeren på PapirØen med et brag! Heldigvis går der et par måneder før det sådan rigtig slutter, men det er da trist, at vi ikke skal have flere sommeraftener derude.

HVAD: PapirØens sidste sommerfest. HVOR: PapirØen, Copenhagen Street Food. HVORNÅR: Lørdag fra 13-03.

IN ENGLISH: It’s the end of an era! Copenhagen Street Foods summer season has come to an end, and it is celebrated saturday with a big hawaiian party. Even though it’s sad that it’s come to an end, I am sure that it will be an amazing day and night! 

SØNDAG

Det er tid til at prøve noget, som du ikke har prøvet før. Det er tid til at udfordre dine grænser. Til at flytte dem. Jeg synes, at du skal bruge din søndag på netop det, og derfor skal du tage til croquistegning fra 14-16 på Sjællandsgade. Jeg må indrømme, at jeg altid har synes, at det var ret interessant. Både selvtilliden hos modellen, men også hos tegneren. For en krop er jo bare en krop, vi har alle en, og alle ser anderledes ud. Og jeg tror på, at det er godt at rykke sine grænser og se ud over, at det er en nøgen krop. Og så bruger jeg generelt bare altid mine søndage på loppemarkeder, og selvom det altid er hyggeligt, så er det godt at prøve noget nyt engang i mellem. Og så er det godt, at vi bor i en by, hvor der er mulighed for netop det.

HVAD: CroquistegningHVOR: Sjællandsgade 12a, 2200 Kbh. HVORNÅR: Søndag fra 14-16. PRIS: 60 kr.

IN ENGLISH: Sunday is for trying new things. And luckily we are living in a city, where there is something for everyone, and also things that push boundaries. And this sunday you can try croquis drawing which is, in my opinion, fascinating and interesting. Also, it’s also a good idea to try something, that you haven’t tried before – maybe you’ll like it, who knows?

…. i forlængelse af ovenstående, så vil jeg virkelig gerne slå et slag for nye ting. Jeg kan selv godt være lidt tryghedsnarkoman i nogle sammenhænge, men hvor elsker jeg dog også bare at prøve noget nyt. Det kan være en ny restaurant frem for den, som jeg ved er god, eller sige ja til nogle ting selvom jeg  ikke kender nogen andre, der skal med. Det værste der kan ske er jo, at det bliver, som jeg har troet – kedeligt, ensomt, dårlig mad. Men muligheden for at det bliver fantastisk, sjovt og at jeg lærer nye mennesker at kende er der også 😉

– Nathalie

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.