Blogs

Weekend by LoveCopenhagen #42

Weekend by LoveCopenhagen #42

by 17/10/2014

Det er lige gået op for mig, at det er efterårsferie. Har man ikke børn, lægger man ikke mærke til den slags. Jeg har ikke ferie og ser derfor ligeså meget frem til weekenden, som jeg plejer – efter en hyper-travl uge er det rart at have udsigt til en hypertravl weekend. Der er i hvert fald en del arrangementer at tage til de kommende dage, så nu skal vejret bare holde tørt, så du kan komme rundt i byen på cykel uden alt for meget bøvl.

gastromand

1. Releasefest med Gastromand

Herrebloggen, Gastromand, kan næsten ikke blive større. Troede vi. Men jo, nu udgiver de en kogebog, som har været lang tid undervejs. Der er releasefest for herlighederne i eftermiddag hos Hotel Sp34, hvor du naturligvis kan møde de unge, dygtige mænd. Og sikkert også få en lækker bid something fra deres bog. Jeg kommer!

smk fridays

2. SMK Fridays med Future 3 på Statens Museum for Kunst

Vi har skrevet om byens bedste fredagsbar før, og hvad der startede med at skulle afholdes fire gange om året, bliver nu afholdt hver måned. Det er vi svært glad for, ikke mindst fordi hovederne bag fredagsbarerne er så vanvittigt dygtige til at komme op med fremragende temaer. I forvejen rykker ‘Staten’, som museet bliver kaldt, hæftigt på deres udstillinger og især særudstilling – læs blot med i morgen, hvor vi bringer en anmeldelse af kunst-performance-stykke, 9x9x9. I aften kan du som sagt opleve Future 3 – men også et interview med krigsfotograf Jan Graup og ikke mindst samtalesalonerne, som jeg personligt er stor fan af.

Lula Live

3. Klub Geyser på Kulturhuset Islands Brygge

Tillad mig at gøre lidt reklame for et arrangement, jeg selv er en del af. Fire meget dygtige unge mænd, som udgør mit band, bakker nemlig op om mine nye numre, som netop er blevet færdigindspillet. Jeg har aldrig været mere stolt af musikken, som vi nu præsenterer kort hos Klub Geyser. Stilen er støvet pop (tænk Swan Lee, Nick Cave og Norah Jones), og selvom min læge i går bad mig om ikke at bruge stemmen overhovedet i dagene op til koncerten (hvilket jeg heller ikke har kunne, stemmen er væk), så tør jeg godt at love, at det bliver fedt. Stemmen er retur, og jeg har pakket følelserne helt ud og gjort klar til fest. Udover undertegnede, som spiller under mit alias, Louise Lula, kan du også opleve Anton Grønholm, Esben Amdisen og Michelle Isabella.

cph dox

4. CPH:DOX Programlauch

Vi glæder os latterligt meget til den 1. november, hvor årets CPH:DOX starter, og netop den festival kan du læse rigtig meget om på nærværende blog de kommende uger og naturligvis under selve festivalen. I aften inviterer de til programlaunch, endelig! Vi har ventet længe, og nu forløses spændingen. Senere på aftenen vil vi danse til toner fra Mads Axelsen og Lucia Odoom, der står bag mixerpulten.

upfront urban tour

5. Upfront Urban Tour i Kulturhuset Islands Brygge

Samme sted, Kulturhuset Islands Brygge, blot om lørdagen, kan du opleve 7 upcoming kunstnere, som i løbet af den sidste måneds tid har turneret rundt i Danmark og besøgt fem af landets større scener. Det sker, når Upfront Urban Tour rammer Bryggen. Vi bragte i onsdags et interview med én af disse kunstnere, nemlig TFA, og ham burde du tjekke ud. Og udover TFA kan du opleve Negashi Ali, Phenix, 4Pro, Himalaya, Andyop og DJ Graded.

sound of copenhagen

6. Sound of Copenhagen live i Koncerthuset

Jeg skal nå til hele to arrangementer lørdag aften, for Sound of Copenhagen holde nemlig også fest i Koncerthuset, og her kan man opleve acts som Oceaán, Hessismore, Låpsley, Visti & Meyland, Brynjolfur, Rangleklods, KIll J, Tomas Barfod, Av Av Av, Rosemary, October Dance, Sekuoia og Amin Karami. De spiller i koncertsalen, og efterfølgende er der fest i Studie 1, hvor jeg tidligere har tilbragt virkelig sjove aftener. Det hele bliver præsenteret af Le Gammeltoft og Simon Jul.

mad bolig design

7. Mad Bolig Design messe i Forum

For to år siden anede jeg intet om indretning, kun at jeg åbenbart selv boede i overensstemmelse med min personlighed (rodet?), men så blev jeg sat til at skrive boligartikler for magasiner, og så ændrede det sig. Desværre, for nu ønsker jeg mig virkelig dyre og lækre ting til mit hjem, hvilket jeg tidligere var så ligeglad med. Men det er naturligvis altid dejligt at blive klogere og lære at sætte pris på nye områder af livet, og derfor tager jeg forbi boligmessen i Forum, Mad Bolig Design Live, som kører fra i dag og til og med på søndag. Ikke mindst fordi messen også lokker med vinsmagning og gastronomiske fristelser. Lyder frækt.

Rigtig god weekend – vi ses måske derude!

Kærlig hilsen

Louise

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.