Blogs

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #47

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #47

by 21/11/2014 0 comments
Det er lidt som weekenden før weekenden; julen er lige på trapperne og hele byen venter spændt på, at det bliver ok at gå fuldstændig berserk i juletræstændning, julemarkeder, skøjteløb og alt det andet, som hører den skønne højtid til. Men inden da er det tid til en novemberweekend, der nok bærer præg af, at julen er lige på trapperne, men som også har meget andet i vente. Nyd derfor byens stille sitren inden, at den bliver overendt af folk fra firetoget og sæt pris på de rolige novemberdage før, at vi buldrer ind i december.

FREDAG:

Ski

Hvor hurtigt kan du løbe i skistøvler? Find ud af det, når Sunweb sparker skisæsonenen i gang med Det Internationale Skistøvleløb på Rådhuspladsen fredag kl. 15.00. Her bliver pladsen forvandlet til en over 100 meter lang og udfordrende forhindringsbane, som selvfølgelige skal gennemføres i skistøvler. Vinderen får udover den prestigefyldte ære og en skiferie for 4. personer – så der er med andre ord noget at løbe efter. Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig lige her. Har du bare lyst til at overvære de tossede løb, så byder Sunweb på en gratis kop kakao.

Det Internationale Skistøvleløb finder sted fredag kl. 15 på Rådhuspladsen.

 

LØRDAG:

MAX_A5

 

Overvejer du, at starte en lille kunstsamling derhjemme? Så tag til MAX A5’s årlige kunst- og salgsudstilling i Studiestrædet. Her finder du bogstaveligt talt kunst, som alle har råd og ikke mindst plads til; for værkerne fylder max et A5 papirs størrelse. Gå på opdagelse blandt de 266 små værker skabt af i alt 43 kunstnere, der bidrager til udstillingen og lad dig inspirere af alt fra fotografi til tegning, grafik, keramik og broderi, der måske kommer til at få plads hjemme hos dig. Er du nysgerrig efter, hvad der venter, kan du se et pre-view af værkerne her.

MAX A5’s årlige kunst- og salgsudstilling afholdes i TYS, Studiestrædet 13B,  lørdag fra kl. 11 til 16.

 

footwork

Hop i festtøjet og ryst måsen igennem på ydre Nørrebro, hvor den nye klub, Footwork, holder åbningsfest til lyden af lækre electro-rytmer. Klubben opstår for en aften og nat i øvelokalerne på Sigurdsgade og planen er indtil videre, at festen skal finde sted fire gange årligt. Det er Rune Svenningsen, Mads Schmidt og David Sousa der står bag – en trio, der tidligere har skabt torsdagsklubben Villains Club, der bl.a. afholdte fester på Rust. Er du derfor frisk på svedige moves og frækt fodarbejde, så stik forbi ydre Nørrebro på lørdag, hvor der bl.a. vil være bambusbar med bugetvenlige priser.

Footworks åbningsfest forgår på Sigurdsgade 39a, lørdag fra kl. 22 til 04. En entrébillet koster 50 kr. og kan købes her.

 

SØNDAG:

gløgg

Gløgg-sæsonen skydes i gang på søndag i Torvehallerne, hvor der bliver afholdt DM i Gløgg. Nyd den herlige, varme og krydrede juledrik ganske gratis, mens 10 udvalgte deltagere kæmper om retten til at kalde sig danmarksmester. Du kan være med til at bestemme publikumsprisen, mens en fagjury bestående af Magnus Kofoed fra restaurant Kadeau, Christophe Rapp fra R Vinbar og Kristan Sørensen fra Publik Wine Bar vil stå for kåringen af gløgg-mesteren. Udover gløgg i moderne varianter som hindbær, havtorn og kirsebær kan du også lade dig inspirere af og smage på forskellige julelækkerier fra Torvehallernes mini-julemarked, der vil byde på bl.a. juleøl, honningkager, risengrød og nybagte æbleskiver.

DM i gløgg forgår i Torvehallerne, Frederiksborggade 21, søndag kl. 13 til 16.

 

Rigtig dejlig weekend til jer derude. Glæd jer til december men husk også at nyde det sidste af den skønne novembermåned.

Kh. Ditte

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.