Blogs

Weekend By LoveCopenhagen #52

Weekend By LoveCopenhagen #52

by 26/12/2014 0 comments

Så er vi tilbage efter en absolut himmelsk jul, som slet, slet ikke er ovre endnu. I København er der en god mængde fridage tilbage, og det betyder altid, at der også er et stort udvalg af oplevelser til rådighed i vores vidunderlige hovedstad. Herunder får du et minimalt udpluk af de mange ting, man kan tage sig til i denne dejlige jule- og nytårstid.

 

 

 

FREDAG

godgoesdeep

GOD GOES DEEP i Vor Frue Kirke

Når ‘God Goes Deep’ går ind i én af Danmarks mest indtagende kirker, så er det med en sanselig oplevelse, som man formentlig aldrig vil være i stand til at glemme. Det normalt musestille rum bliver fyldt af deep house og ambient musik, mens levende lys og visuals i de enorme hvælvinger skaber et visuelt felt, som virkelig gør indtryk. Fredag vil en personlig DJ-favorit, Buda, ovenikøbet spille fra 22-24. Hele eventen spreder sig fra 20-24, og den er ganske gratis. Læg dig ned oppe ved alteret, nyd de mixede toner og få dig en helt særlig oplevelse i Guds hus.

Vor Frue Kirke, Nørregade 8, 1165 København. 20-24.

 

Fyrværkerifestival-2013-630

Fyrværkeri-festival i TIVOLI

Er du også én af dem, som nærmest ikke er vågnet efter juleaften før du tænker på raketter og romerlys? Well, du er ikke alene! TIVOLI har igen fyrværkeri-festival i Danmarks mest besøgte forlystelsespark, og fredag er fyrværkeriet sat sammen med jule-temaet: GRØN. Affyringstidspunktet er 20.45, og ‘forestillingen’ ses bedst ved at stå foran plænen og NIMB – og det er selvfølgelig inkluderet i entréen til TIVOLI.

TIVOLI, Vesterbrogade 3, 1630 København V. Åbent hele dagen – affyringstidspunkt 20.45.

 

LØRDAG

flotjulemusik

 

Flot Julemusik – Jubilæums Edition

Engang imellem sker der dét i København, at nogle pisse dygtige mennesker beslutter sig for at smide tøjlerne lidt, lave noget ballade, og så levere det med en kæmpe portion humør og kvalitet. ‘Flot Julemusik’ er et dødhamrende godt eksempel på det. Selvom ingen af de flotte herrer på ovenstående billede er en del af det eller usandsynligt flot repræsenterede band, så tæller det nogle af Danmarks dygtigste popsmede, sjoveste komikere og én af de skarpeste satirikere vi har herhjemme – og når man sætter dem sammen med én usædvanlig sprød stemme, nemlig Line Krogholms, så kan det kun blive godt – og sjovt! D

Der er ingen grund til at namedroppe – bare kom, hvis du er nysgerrig! 🙂

PH Cafeen, Halmtorvet 9A, 1700 København. Kl. 21-05. Koncert 22.30. Entré: 50 kr (god idé med kontanter)

 

/Christoffer


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273