Blogs

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #6

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #6

11/02/2016

Endnu en weekend sniger sig snart ind på os. Hvor blev ugen lige af? Der er sket så meget på så kort tid. Alligevel føles det som evigheder før, jeg kan lukke og slukke computeren for denne arbejdsgang. Ved du allerede, hvad du skal bruge din velfortjente weekend på? Eller er du klar til at blive fristet? Her er et par forslag til den kommende weekend.

rosé

FREDAG – Bestik Bar’n’Grill

”Hvilken dag er det i dag?” FREDAG! Efter en hård uge på job, på skolebænken eller noget helt tredje, så er en fyraftensforfriskning lige sagen – og det skader heller ikke, hvis der følger en god spise med.  En anbefaling herfra vil derfor være at opsøge det nyåbnede Bestik Bar’n’Grill på Vesterbro, der slår dørene op for første gang fredag til en reception med musik, gratis rosé og canapé. Lyder det ikke lækkert? Konceptet er bar og grill, og med det går man aldrig helt galt i byen.

Hvor: Vesterbrogade 58, 1620 København V. Hvornår: Fredag den 12. februar kl. 17.00 – 19.00. Pris: gratis.

maxresdefault
LØRDAG – Deadpool

Det er weekend, og du skal i biografen, men hvilken film skal du se? Jeg har heldigvis svaret, så du slipper for alt for meget IMDB-læsning. Deadpool. Du skal ind og se Deadpool. Marvels nyeste skud på superheltestammen. Men denne gang er der et lille twist. Nemlig, at vi har med en superhelt, som er en antihelt. Altså en slags omvendt superhelt…Interessant, ikke? Det bør i sandhed opleves i biografen. Den har premiere i dag.

Hvor: De fleste biografer i Danmark. Hvornår: lørdag den 13. februar – ?. Pris: 90 kr.

groennegade1r61ab7

SØNDAG – Restaurant Grønnegade

Hvem vil ikke på en hyggelig date i anledningen af Valentines dag på søndag? Et sted, som er et besøg værd, er restaurant Grønnegade i sjovt nok Grønnegade. Og det er fordi, at de kan levere på de gode oplevelser. De kan skabe en udsøgt madoplevelse og rammer, der skaber den helt rigtige stemning for de kærlighedshungrende mennesker. Der er ikke plads til mange mennesker, og man skal derfor være hurtig, hvis man vil sikre sig et bord. Det er i den lidt dyre ende af restaurantskalaen, men je fandt på et tidspunkt et dealoffers til samme restaurant. Det kan klart anbefales, hvis man vil gemme oplevelsen til en anden gang. Lækkert mad, det er det i hvert fald.

Hvor: Grønnegade 39, 1107 København K, tlf: 33 933 133. Hvornår: alle dage undtagen søndag. Pris: 400 kr. – 650 kr.

 

Tjek evt. også NatNight på Nationalmuseet i forbindelse med Valentines (fredag), Bands of Tomorrow Music Awards (lørdag) og Storytelling i den digitale tidsalder (søndag).

Rigtig god weekend! 🙂

/Maria


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273