Blogs

Weekend i København by LoveCopenhagen #12

Weekend i København by LoveCopenhagen #12

by 19/03/2020

Coronaen fortsætter med at hærge vores skønne land, og i går indførte myndighederne yderlige restriktioner – butikker, cafeer, restauranter og andre servicebutikker er nu lukket, og vi må kun være max 10 personer samlet. Det er en vild tid, men det er nødvendigt, for vi skal passe på hinanden, og vi skal blive hjemme.

Det betyder selvfølgelig, at vores ugentlige guide til din weekend i København ser noget anderledes ud, men vi omfavner vores nye hverdag, og vi forsøger hver dag at holde humøret oppe derhjemme. Følg med her:

Torsdag

Alle er jo hjemme, forhåbentlig, og det betyder, at der er rigtig gang i den på de sociale medier. Mange af de danske kendisser laver livestreams på Instagram, og det er faktisk ret fantastisk.

Jeg kan varmt anbefale bl.a. Melvin Kakoozas morgengymnastik kl. 11 og hans musikquiz om aftenen. Det er virkelig virkelig sjovt. Derudover laver Michelle Kristensen nogle ret gode workouts på hendes live, og i dag prøvede jeg at danse med Michael Olesen & Mie Moltke fra Vild med Dans – det var virkelig sjovt, og jeg fik en god omgang træning oveni – win!

Jeg så i øvrigt også, at Ditte Julie fra Den Store Bagedyst lavede en live-bage-stream – det overvejer jeg at prøve næste gang, hun gør det.

Til aften skal du huske og hente takeaway fra en lokal restaurant. De har det hårdt i øjeblikket og fortjener at blive støttet.

Fredag

I dag skal du ringe dine kollegaer op kl. 9, hvor I kan nyde en fælles kop virtuel kaffe. Det er faktisk enormt hyggeligt, og meget rart lige at få lidt socialt liv ind i en ellers ret asocial hverdag, som vi har lige nu.

Aftenen kan du bruge på at starte en god serie på Netflix, som du kan binge til langt ud på natten.

Lørdag

Lørdag skal du starte dagen med en lang gåtur og en podcast i ørene. Gerne en podcast der får tankerne helt væk fra alle nyheder, som kører 24/7. Og gerne et øde sted hvor du ikke render ind i andre mennesker, eller i hvert fald kan gå 2 meter uden om dem.

Dagen kan du bruge på at rydde ud i dit tøj, rydde ud i dine billeder på din telefon (hvornår kan man lige det?) eller få gjort sådan rigtig hovedrent over det hele.

Det er jo lørdag, og der plejer vi at få vin. Det skal vi da stadig ha’! Virtuel vinaften med veninderne/vennerne – ja halleluja for, at vi lever i en digital tid.

Søndag

Find det største puslespil, sådan et på 500 eller 1000 brikker, og smid noget musik på anlægget, mens du fordyber dig i denne aktivitet. Igen – hvor tit har man lige tid til det? Og så flyver timerne afsted, det er super hyggeligt!

Aftenen kan du bruge på at lave madplan til resten af ugen og handle sent, så du er sikker på at undgå for mange mennesker.

Ha’ en fantastisk weekend, hold humøret oppe og støt de lokale restauranter ved at hente takeaway!

/Nathalie

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.