Blogs

Weekend-vin en masse

by 12/04/2013 0 comments

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er meget glad for vin. Så derfor bliver dette en helt igennem fantastisk weekend for mig. For jeg er så heldig, at jeg skal til intet mindre end 2 vinsmagninger – og begge to på lørdag (ja ja – jeg ved, det bliver lidt farligt også :-))

Jeg starter med at smage Go’ Vin på Hotel Kong Frederik på Vestervoldgade. Læs mere her: Go’ vin.

Lånt fra Go' Vins facebook-side

Lånt fra Go’ Vins facebook-side

Og så fortsætter jeg med den Smukke vin lige ved siden af, i Pressen i Politikens Hus. Læs mere her: Smuk vin.

Lånt fra Politikens hjemmeside

Lånt fra Politikens hjemmeside

Uhmm – og som om, det ikke skulle være nok med al den vin, så fortsætter min aften med lækkert restaurantbesøg sammen med Louise. Luksuslørdag! Som alle lørdage burde være! Jeg håber, I kommer og smager med på både go’ og smuk vin! Skål! / Anne

Related Begivenhed Articles

Similar Posts From Begivenhed Category

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273