Blogs

Wiiii – det regner!

by 03/07/2011 0 comments

OK – hvis nu man ikke var på Roskilde Festival i år, så har man måske været i København. Og hvis nu man var i København lørdag aften, så oplevede man jo nok det her:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1581112.ece

eller det her:

http://politiken.dk/poltv/nyheder/indland/ECE1325254/skybrud-omdannede-koebenhavn-til-en-kanalby/

Og det var vildt! Meget vildt. Jeg cyklede fra Vesterbro til Østerbro i formiddags (faktisk for at hjælpe med oprydning i oversvømmet kælder), og byen føltes helt i undtagelsestilstand. Og lugtede af våd hund, vådt pap og mudder. Næsten som Roskilde i regn. Så faktisk var der lidt Roskildestemning i København i dag … Meeen som en vaskeægte feel-good-afslutning af nyheder på TV2, vil jeg da alligevel dele denne glædelige side-effekt af regnen med jer:

http://politiken.dk/indland/ECE1325706/koebenhavn-flyder-med-doede-rotter/

For selv om det er klamt lige med det første, så betyder det altså også, at vi har fået betydeligt færre rotter i København! Så tænk lige over det – og til alle jer, der er blevet ramt af regnen!
ØV! Det er jeg ked af! // Anne


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273