Amalie Nellegaard | Københavnersnuden #142

Amalie Nellegaard | Københavnersnuden #142

by 04/06/2017
Ugens skønne Københavnersnude hedder Amalie Nellegaard og bor på Vesterbro. Selvom hun er vild med at rejse og opleve nye kulturer og mennesker, så elsker hun at komme hjem til København, som er hendes omdrejningspunkt både i privaten og professionelt. Amalie arbejder nemlig for Wonderful Copenhagen som Event Manager og er med til at markedsføre København for internationale gæster. Mød hende her:

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
AN: I øjeblikket er jeg i fuld gang med at arbejde på en konference, der hedder: Tomorrow’s Urban Travel i mit arbejde som Event Manager hos Wonderful Copenhagen. Konferencen har temaet “LocalHood” og kommer blandt andet til at displaye, hvordan vi i København arbejder med dette begreb ud fra en måde at brande København på internationalt.

LC: Hvor bor du?
AN: Jeg bor på Vesterbro.

LC: Hvor går du tur?
AN: Jeg går oftest tur på Vesterbro nede omkring Istedgade og Sdr. Boulevard. Herudover mødes jeg ofte med veninder ved søerne eller ude ved Kastellet til en god lang gåtur.

LC: Hvor drikker du kaffe?
AN: Jeg elsker at komme på NIMB bar og drikke en eftermiddagskaffe.

LC: Hvor spiser du?
AN: Jeg kommer gerne på Bibendum, Café Tænk, Madklubben Vesterbro, WestMarket og Ravage.

LC: Hvor fester du?
AN: Jeg drikker cocktails på Fugu, Ruby og Le Bambole. Jeg fester på Lusso, Chateau Motel og Zoo Bar.

LC: Hvor inspireres du?
AN: København har utrolig mange facetter, og jeg inspireres mange steder. På gåturene omkring Istedgade, nede ved kanalerne og særligt af de mange forskellige mennesker, som jeg møder gennem mit job, hvor København er omdrejningspunkt. København har simpelthen så mange ildsjæle, der brænder for vores smukke by, og det er så inspirerende.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
AN: Jeg kan rigtig godt lide at komme på NIMB bar om eftermiddagen. Lokalet i sig selv er utrolig smukt, og så kan man sidde med en veninde og have en privat samtale, selvom der er mange folk i rummet.

LC: Hvornår har du sidst følt dig forelsket i København?
AN: I går følte jeg mig ret forelsket i København, da jeg efter en weekend i London landede i lufthavnen, og solen skinnede fra en skyfri himmel. Alt fungerede let og simpelt, og jeg trak min kuffert op af Vesterbrogade, mens jeg kiggede på mennesker, der bare sad ude og hyggede i solen med et glas rose eller en kaffe. Er du gal København bliver forvandlet til noget helt magisk, når solen skinner.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
AN: Jeg har mange fantastiske minder i København. Et af de bedste minder var, da jeg var med til at arrangere Dronningens 40 års regeringsjubilæum. Efter dronningen havde været til officiel ceremoni inde på Rådhuset, kom vi udenfor (Dronningen på balkonen, og os andre nede på trappen), og der stod hele København og sang for hende og viftede med Dannebrog. Det var en fantastisk oplevelse!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
AN: Jeg anbefaler helt klart, at man hopper på cyklen og går på oplevelse. At tage en tur på Copenhagen Street Food, og efterfølgende besøge Christiania er altid et sikkert hit. Hvis vejret tillader det, så er Amager Strandpark også helt fantastisk om sommeren og portrætterer byen på en helt anden måde.

LC: Dit yndlingssted at tage billeder af København?
AN: Uhh der er rigtig mange steder, som jeg godt kan lide at tage billeder i København. Kommer man lidt op i højden, som for eksempel tårnet på Christiansborg eller Radisson Blu Scandinavia 23. etage, så får man nogle super fede billeder. Herudover så kan jeg godt lide at tage billeder i de gamle Københavnergader såsom Magstræde.

københavnersnude

LC: Selvom København er fantastisk, så har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, at byen mangler – hvad er det?
AN:København mangler liiiidt flere solskinsdage. Kontrasten mellem en gråvejrsdag og solskinsdag i København er til at mærke. På en solskinsdag lever København op, folk er venligere og byen summer af liv.

LC: Dit soundtrack til byen?
AN: Ulige Numre med København

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os Amalie. Vi er helt enige i, at selvom København er fantastisk, så kunne vi godt bruge flere solskinsdage, hvor vi rigtigt kan bruge vores smukke by.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.