Årets kage 2015 er kåret

0
269
Årets kage 2015
Jeg elsker kage. Og jeg elsker når folk holder fester for at fejre kagekunsten. I lørdags afholdte Konditorlauget en prestigefuldt konkurrence om årets kage 2015 i Axelborgsalen med over 100 forskellige kager.

Hvor ville jeg gerne have været med i lørdags, hvor[ot-link url=”http://konditorlauget.dk/aarets-kage/”] Konditorlauget[/ot-link] afholdte årets mest fantastiske kagefest for at finde en vinder af årets kage 2015. Der var kager i stribevis, og vi snakker ikke ”bare” brunsviger, kajkager og hindbærsnitter. Nej, det var smukt, dekoreret kager af den fineste slags med himmelske smage og æstetisk flotte udsmykninger.

Deltagerne var alt fra konditorlærlinge, konditorsvende til konditormestre. Vinderen kunne kalde sig den 30. i rækken af vindere, der har dystet om 1. pladsen, æren, guldnålen, pokalen og de 10.000 kr. Og nu må vi hellere komme videre til det, som det handler om – vinderkagen.

Vinderkagen hedder “Goldspot” og er kreeret af Remedios Savio Lobo fra konditoriet Antoinette, hvor du også kan sætte tænderne i kagen. Kagen lyder utrolig fristende, når den bliver beskrevet som en cheesecake-domes med whisky og chokolade omkranset af vanilje- og citroncheesecake på en chruncy sponge-brûlee-bund toppet med Bailey-géle og en lille guldklump. Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at smutte forbi Antoinette eller Andersen Bakery og Strangas, som vandt sølv og bronze.

Guld: Remedios Savio Lobo fra Konditori Antoinette
Sølv: Sofie Brandi fra Andersen Bakery
Bronze: Mike Adelsten Fra Strangas

Årets kage 2015
Årets kage 2015

årets kage_3

Vi ses til et sukkerchok i weekenden, hvor jeg skal smage alle tre vinderkager!

/Maria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here