Badesøen Festival fuldender diversitetsfyldt program

0
456
badesøen festival i albertslund

Oplev et omfattende line-up af musik, underholdning og happenings på Badesøen Festival i Albertslund Friluftsbad lørdag d. 6. august 2022

 

Lørdag den 6. august 2022 afholdes den 5. udgave af Badesøen Festival – by The Lake & Forbrændingen, der er lige dele musikfestival og udflugt, i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund. Friluftsbadet ligger kun 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård og er en lille perle af et badeland – også kendt som Vestegnens Mallorca.

Live-musik fra to scener

Badesøen Festival er med sin fantastiske beliggenhed i Albertslund Friluftsbad en unik oplevelse og det eneste kulturelle tilbud i Storkøbenhavn, der kombinerer festival og badeland.

Her kan man glide ned ad vandrutsjebanen til lyden af live-musik fra en af festivalens to scener, blive overrasket af et pop-up-act, imens man daser under parasollerne eller få plads til fordybelse med talks i litteraturteltet.

Musikalsk er Badesøen en velkurateret niche-festival, der favner kulturel diversitet. Programmet byder på alt fra dansk pop og støjrock til ikke-vestlige acts, eksperimenterende og elektronisk musik, rappere, DJ’s og drag queens.

Spillestedsleder på Forbrændingen, Troels Kjeldgaard, udtaler om denne femte udgave af Badesøen Festival:

Vi er nu stolte af at fuldende vores program, som måske er det mest diverse program for en festival i Danmark i år. Det er booket med en grundlæggende ambition om at gøre det eksperimenterende folkeligt og indbydende, og samtidig eksperimentere med folkeligheden. At gå fra en storhittende popstjerne til en queer DJ fra Uganda – samtidig med, at vi laver unikke pop-up-koncerter, ingen forventer i et badeland. Dét, syntes vi, er det essentielle ved vores festival.

Program til Badesøen Festival 2022

Hovedscenen:
Athentically Plastic (UG)
Baby In Vain (DK)
FVN (DK)
Gaye Su Akyol (TR)
iB101 (DK)
Tobias Rahim (DK)

The Lake Scenen:
HVAD (DK)
Vilde Tuv (NO)
Tigermor & Julie Thalund (DK)

Avisen Live Scenen:
Lucia Odoom (DK)
Tone Schunnesson (SE)
Viggo Bjerring (DK)

Pop-up:
Badesøens saxofonoptog (DK)
Betty Bitchslap (DK)
ilinx (DK)
Kiku Day (DK)
Kirsten Voss & Amalie Ravnsbæk (DK)
Rezwan Taha (DK/IQ)
Synkronsvømning (DK)
Tormod Tegner (DK)

Konferencier:
Allan Gravgaard Madsen (DK)

 

Badesøen Festival er kurateret i et samarbejde mellem den eksperimenterende internetradio The Lake og spillestedet Forbrændingen i Albertslund.

Den 6. august 2022 vil man, ud over at dase i poolen med venner og familie, opleve et væld af spændende koncerter, samt små overraskelser i form af performances, talks og et omfattende pop-up-program.

Dørene åbner kl. 13:00
Sidste koncert starter kl. 22:00

Billetpriser: Forsalg 429 kr. // dørsalgsbillet 450 kr. // Børnebillet 100 kr. //

Find mere info om Badesøen Festival her på @badesoen_festival og Facebook.