Byens bedste Moules!

2
760
Moules København
Jeg har tre livretter (nej, livretter er ikke kun for børn!): Tatar, svinekæber og blåmuslinger. Sidstnævnte er helt perfekt til skønne sommeraftener i vores smukke by – og her får du et overblik over de bedste steder at få moules i København:

 

Pastis

Hippe Pastis på Gothersgade byder på fransk bistro for alle pengene, og her kan du bl.a. nyde nogle af Københavns bedste moules for blot 95 kr.

Se mere her.

Cafe Sokkelund

Populære Sokkelund på Frederiksberg er en skøn, fransk oase med helt fantastisk mad. Her kan du både få Moules Marinieres (99kr), hvis du ikke er så sulten eller blot skal have en forret, eller du kan vælge Moules Frites (195kr) med sprøde, salte pomfitter til. Det er virkelig godt, kan jeg afsløre.

Se mere her.

Restaurant Hummer

På livlige Nyhavn finder du den michelin-anbefalede restaurant Hummer, der serverer en seriøs god omgang Moules med cremet aioli til for 175 kr. Og så er der ikke noget bedre end at sidde og observere alle de spændende mennesker, der har sin gang i området.

Se mere her.

Oysters & Grill

Cofocos fiskerestaurant byder på et stort udvalg af lækre fiskeretter, og her er Moules selvfølgelig også på menuen. For 165 kr får du en skøn hovedret med smagfulde moules i cremet sauce – hvad har man mere brug for?

Se mere her.

Kayak Bar

På uformelle og ekstremt hyggelige Kayak Bar kan du ikke bare leje kayak og SUP boards, men også få ekstremt lækker mad og gode drinks, mens du nyder den smukke udsigt ud over vandet. Udover pil selv rejer, seafood tallerken og smørrebrød kan du få deres ret, som de kalder “Verdens Bedste Moules Frites” – og de lever op til navnet! For 155 kr får du moules med timian, hvidløg og fed smør serveret med sprøde fritter og aioli.

Se mere her.

Kender du andre steder, der serverer en god omgang Moules? Smid gerne en kommentar til indlægget.

/Louise T

 

 

2 COMMENTS

  1. L’education nationale har dejlige moules frites. Og de serveres på fransk og med den helt rigtige attitude

Comments are closed.