Byens Bedste Takeaway (eller ét af de allerbedste, i hvert fald!)

2
389

– fås hos Kødbyens Deli! Nu har jeg i snart to år haft planer om at hente mad derfra, og jeg aner ikke, hvorfor det aldrig er lykkedes (måske fordi jeg spiser takeaway et par gange om året?)

Endelig lykkedes det! Jeg havde tvangsindlagt en ven til en aften med øl og fish & chips – en kombination, jeg har fået anbefalet utallige gange af begejstrede vesterbroere, der klapper om kap ad Kødbyens Deli.

Jeg vil gerne melde mig i heppekoret; jeg er vild med delien, som laver byens bedste fish & chips (dog skarpt forfulgt af Toldboden). Min ven havde været på druk aftenen inden, og jeg tror i særdeleshed, at dette måltid faldt i hans smag. Jeg selv var bare høj på tanken om en lørdag aften i godt selskab med øl og god mad af den lidt greasy slags. Og så på en lun maj-aften. Kunne det være meget bedre? Jeg tror det ikke.

/Louise

PS. Kødbyens Deli har også et ret sødt personale. Thumbs up, drenge. Man bliver sgu lidt forelsket!

Kødbyens Deli
Citron fromage. Hvor oldschool! I like!
Kødbyens Deli
I denne pose findes et rigtig godt måltid – haps!
Kødbyens Deli
Brasiliansk oksemørbrad – aftensmåltidet i aften? Jeg kan godt gå hen og blive forfalden til at hente mad her, kan jeg mærke..
Kødbyens Deli
Og endnu et plus: man behøver ikke kniv og gaffel for at spise dette lækre måltid.
Kødbyens Deli
Menukortet byder på andre lækkerier end fish & chips. Bliver svært at vælge næste gang..
Kødbyens Deli
Du kan sagtens spise din mad på stedet – lige udenfor med udsigt til Pate Pate og Vesterbro-hipsters. 

2 COMMENTS

  1. Jep, de har et superlækkert udvalg. Har allerede planlagt mit næste besøg. Det bliver en fed sommer 😉

Comments are closed.