torsdag, august 11, 2022
HomeDet sker i KBHEvents i KBHChampagne, Østers & Kanalrundfart

Champagne, Østers & Kanalrundfart

Vi er lige ved at smelte i sensommervarmen – men heldigvis inviterer Theis Vine til champagne, østers og kanalrundfart i aften. Grib den fantastiske mulighed for at få vind i håret og sus i skørterne.

LoveCopenhagen er inviteret til eventen uden beregning for at omtale og anmelde. 

Præsenteres af Theis Vine

Skift fyraftensfadøl ud med champagne, østers og sejlads i Københavns kanaler. Theis Vine byder på to slags østers med to glas Champagne fra Mandois særligt udvalgt af deres sommelierer.

Sejladsen varer cirka en time og undervejs får I en guidet tur rundt i Champagne Mandois’ boblende univers. Og så kan du naturligvis købe flasker fra Mandois’ sortiment til attraktive priser, for eksempel rosé og vintage champagne fra øverste hylde.

Champagne Mandois er blevet kaldt sommelierernes foretrukne champagne. I 2003 fik Claude Mandois, som ejer huset Champagne Henri Mandois, en af fransk vinindustris fornemmeste priser, Vigneron de l’année 2003. På efterspørgsel fra franske og engelske sommelierer har Champagne Mandois for nyligt udviklet en særlig champagne brut nature. Champagnen er allerede blevet Michelin-restauranternes darling.

Pris for eventen: 395 kr.

Se mere her.

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste