Cocktails på Frederiksberg

3
509
Jeg indrømmer det. Selvom jeg bor på Frederiksberg, er jeg ekstremt dårlig til at bruge områdets cocktailbarer, og drøner oftest ind til indre by eller Nørrebro for netop dette. Men hvorfor gør jeg det, når der burde ligge flere gode steder lige i baghaven? Dette spørgsmål kunne jeg faktisk ikke svare på, og da jeg stod i en skal-vi-lige-have-en-enkelt-drink-og-lidt-mad situation på Gammel Kongevej forleden dag, så kunne jeg faktisk ikke komme på en eneste cocktailbar i nærheden! Dette gav grobund for dette indlæg, og læs med her, hvis du også er nysgerrig på, hvad Frederiksberg kan tilbyde – både i form af cocktailbarer samt restauranter med lækre cocktails, hvis du er lidt sulten:

Salon 39

Salon 39 er nok den første cocktailbar, der kommer til mig, når jeg tænker Frederiksberg, og den som jeg har hørt mange tale om. Her kræses der for de vellavede cocktails, og på kortet kan du både finde klassikere men også stedets egne cocktails. Her kan man også få enkle, italienske retter, mens man nyder sin drink – og så er atmosfæren bare sindssygt hyggelig.

Adresse: Vodroffsvej 39,1900 Frederiksberg.

Gensynbar

Denne cocktailbar kendte jeg faktisk ikke, men i min research til denne artikel faldt jeg over den. Hvis man kigger på deres Facebookside, så har de fået stortset kun positive anmeldelser, og folk skriver, at den er et godt miks af bodega og cocktaillounge samt virkelig har en hyggelig stemning. Bestemt et sted jeg skal prøve snart.

Adresse: Rolighedsvej 20, Frederiksberg

Stick’s and sushi

Her laver de altså helt fantastiske drinks, og det er perfekt, hvis man er lidt småsulten, så kan man bestille nogle ebi-hapsere og andet godt at snacke på, mens man nyder de lækre drinks. Prøv fx deres yuzo zoo med gin, yuzo og honning!

Adresse: Gammel Kongevej 120, 1850 Frederiksberg C

Madklubben Frederiksberg

Her laver de altså også nogle fantastiske drinks, og du kan nøjes med at dele et par forretter med dit selskab, hvis I er lidt sultne, mens I nyder den gode stemning, de smukke omgivelser og selvfølgelig de gode drinks! Psst.. jeg er vild med deres Dark’n’stormy!

Adresse: Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg

San Marco Junior

San Marco Junior, tidligere Belis Kitchen, på Falkoner Alle, har jeg hørt, skulle lave nogle ret lækre cocktails! Bl.a. kan du nyde solen (når den kommer) med en aperol spritz, og du kan også nyde en negroni eller en mango dream med vodka, mangojuice og vanilje. Det lyder i hvert fald også lækkert.

Adresse: Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

Derudover er der jo en masse ølbarer og vinstuer som bl.a. Cafe Svejk, Cafe Intime, Berlin Bar, London Bar, Himmeriget, Sans Souci, Frederiksberg Ølbar og Vinstue 90, men jeg synes godt, at jeg kan konkludere af denne artikel, at Frederiksberg mangler nogle flere cocktailbarer med enkel servering som fx Salon 39, da halvdelen af de ovenstående faktisk er deciderede restauranter. Men jeg krydser fingre for, at der kommer flere!

Ha’ en dejlig mandag.

/Nathalie

 

3 COMMENTS

Comments are closed.