onsdag, juli 6, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #15

Weekend i København by LoveCopenhagen #15

Vi kunne lige så godt kalde denne uges indlæg for påske i København – for vi rykker anbefalingerne til fredag-mandag. CPH Art Space, loppemarked og hygge på BaneGaarden. Hvis du er en af de få heldige, der stadig er i byen, kan du her nyde godt af fire gode tips til sjove ting i byen de kommende dage. Enjoy!

 

Af Louise Taarnhøj

Før vi går i gang med weekendguiden, som jo i denne uge er en påskeguide, skal du lige tjekke vores store påskeguide til byen her. Hvis du stadig er sulten efter tip til byen, så kom med på weekendtur her.

FREDAG: CPH Art Space på Docken

CPH Art Space er Københavns ambitiøse kunstevent fra i dag fredag 15.- lørdag 17. april med ca. 60 udstillende kunstnere og 100 Art Money-kunstnere. De udstiller i en intim stemning i et åbent rum, og det tidligere saltlager Docken danner de rustikke rammer om arrangementet, der har adgang til vand og sand.

Pris: 40 kr. online, 60 kr. ved indgangen

Læs mere her. 

LØRDAG: Påske i det grønne på BaneGaarden

Påske på BaneGaarden betyder ægge-aktiviteter, hygge og selvfølgelig masser af god mad og drikke midt i den grønne natur.

Fra den 14. – 17. april omdannes en af de gamle trælader til ægge-værksted, hvor store og små kan både puste og male økoæg. Værkstedet er åbent fra kl. 12-15, og det koster ingenting at deltage; der vil dog være begrænset antal pladser.

Madboderne holder åbent alle dage, det samme gør PERRON, og der er minsandten også åbent i verdens bedste købmand hos Aarstiderne i lade 603.

Læs mere her. 

SØNDAG: Gentofte Loppemarked

Et af Danmarks mest besøgte loppemarked er tilbage – og så er det da endelig blevet forår. Mangler du en lille vase, et æggebæger, en smuk frakke, lidt litteratur, et par høje hæle, eller noget helt sjette, så kan du sikkert finde det her på det store marked. Eftersigende skulle vejret også holde tørt. Fingers crossed.

Læs mere her.

MANDAG: Loppemarked på Bryggen

Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Hvis ikke, du fandt det, du drømte om i Gentofte om søndagen, kan du tage herhen i stedet. Du kan også bare gå en tur langs vandet og nyde en is eller en kop kaffe og de hyggelige grønne omgivelser. Det skulle nemlig også blive et dejligt vejr denne mandag.

Læs mere her. 

 

 

 

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste