Danica Chloe | Københavnersnuden #408

0
443

Ugens Københavnersnude er Danica Chloe, der er selvstændig influenser, og arbejder freelance med content creation og foto. Danica er fra Aarhus, men bor i København på ottende år med sin lille familie i en lejebolig på Islands Brygge blandt natur, byliv og glade børn. Hun elsker kaffe, løbeture rundt i vores dejlige hovedstad og tagterrasser (gerne kombineret med iskolde bobler) – og her deler hun sit København med os.

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Danica Chloe: Pt. arbejder jeg i høj grad med at skabe små videoer til min egne og samarbejdspartneres Instagram profiler. Og af samme grund er jeg dagligt rundt i København på location-hunting. Jeg bliver dagligt overrasket over, jeg stadigvæk kan falde over nye perler.

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Danica: På Islands Brygge.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
Danica: Nu hvor jeg bor på Bryggen, bruger jeg rigtig meget tid i Amager Fælled og Nokken. Derudover elsker jeg Christianshavn, som tager mig 300 år tilbage i tiden med sine gamle brostensbelagte stræder og farverige bygninger.

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
Danica: Jeg elsker Roast Coffee her på Bryggen. Det er faktisk den eneste kaffebar, som min italienske far lovpriser. De laver en af byens bedste kaffer. Derudover er jeg meget glad for Sweet Treat på Christianshavn.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
Danica: Mange steder. I kraft af mit job får jeg besøgt og prøvet mange nye steder. Lige nu er jeg især glad for Mæxico på Vesterbro, der er leveringsdygtige i fantastisk snasket mexicansk mad. Derudover synes jeg, Esmée gang på gang leverer en forrygende gastronomisk oplevelse. Jeg elsker også østers og bobler, og når jeg er i humør til det, cykler jeg altid ud til Gården & Gaden på Nørrebro. Delpfine er også en af mine nye favoritter.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
Danica: Jeg har to små børn, så det er efterhånden sjældent, jeg danser natten langt, men jeg er rigtig glad for Nyhavns Champagnebodega, Dandy og Ruby.

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
Danica: I gadebilledet. Mangfoldigheden er stor, og der er plads til alle. Det er uanset, om det er på garderobefronten, madfronten eller kultur. Derudover bruger jeg i høj grad Instagram til at spotte nye spændende steder.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
Danica: Jeg kan ikke vælge ét. Faktisk overhovedet ikke. Men det seneste år er jeg især blevet smaskforelsket i Nyhavns Champagnebodega. Sikke en perle. Derudover elsker jeg gaderne omkring Christiansborg – for ikke at tale om den Kgl. Bibliotekshave.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Danica: I dag. Solen skinner, jeg har været ude på en 8 km. lang gåtur langs havnen. Fra Bryggen kan man gå langs vandet. Fra Nokken til Nyhavn. Jeg bliver aldrig nogensinde træt af den tur.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
Danica: Da vi pakkede flyttebilen i 2014 og kørte over Storebæltsbroen. Jeg kunne mærke det i maven. København ventede på os, og vi har aldrig kigget os tilbage igen.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Danica: Gå ud uden planer, gå nye veje, undersøge nye steder, du tilfældigvis falder over og sug det hele ind. Jeg elsker at opdage min by på ny – uden at have en plan for hvor jeg skal hen. Især med familien under armen eller på en cykeltur.

 

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
Danica: Ukendt Kunstner, The Minds Of 99.

 

Læs mere om Danica på danicachloe.dk og følg med på Instagram @danicachloe.

 

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Danica!