Det er nu …

0
254

… der er knald på farverne ude i efteråret. Og jeg plejer at opdage alt alt for sent, hvordan træerne som en sidste opmuntring inden vinteren eksploderer i røde og gule og orange nuancer. Men jeg løb en tur i Frederiksberg Have i går. Og da jeg kiggede op, så jeg, at det er nu, det sker: den smukkeste sensommergrønne farve blandede sig med røde, orange, gule – ja nærmest pink farvetoner overalt i haven. Og det var vanvittigt smukt. Og lige til at blive i godt humør af – denne storslåede gestus fra naturen inden det mest bliver gråt! Jeg kan kun opfordre jer til at komme ud og opleve og se det med egne øjne denne weekend (eller næste …)! / Anne

PS: billederne er ikke fra løbeturen i går – det er der skam ikke overskud til. Det er Louises billeder fra et tidligere indlæg – men efterårets farver går jo altså aldrig af mode – heldigvis 🙂

Efterår
Efterår

efterc3a5r-8