Det var I vilde med i 2023

0
195
Årets sidste dag nærmer sig, og vi vil gerne give dig noget at hygge dig med, når du ligger på sofaen d. 1. januar, ser skihop, spiser fedtet mad og har lidt ondt i håret. Derfor har vi samlet de 10 artikler, som I syntes, var mest interessante i 2023. God fornøjelse og rigtig godt nytår!
Jakob Martin Strid, Den Fantastiske Bus, 2023. Foto: Copenhagen Contemporary PR

Vi elsker at dele vores oplevelser i København med jer – storbyen er fyldt med dem, og derfor mener vi, at en guide eller to er på sin plads, så man kan finde rundt i den store labyrint af muligheder.

I løbet af året har I især læst vores guides til spisesteder og barer – og det gør os glade. Vi mindes stadig 2020 med den ene nedlukning efter den anden, og det pressede restauranterne og barer til det yderste. Mange måtte dreje nøglen om, og vi har vist ikke set resterne af de konsekvenser, nedlukningerne havde på vores kulturliv.

At I så læser så mange guides til byens bedste steder, gør os rigtig glade.

Derudover har I været interesserede i at bruge havnen og kanalerne, hvor man mange steder kan bade og leje både.

Derudover har I også været interesseret i en stor, stigende trend; genbrug! Det er så fedt – og vi lover at følge op med flere artikler om den slags i det nye år, så I kan finde de rigtige genbrugscentraler, byttemarkeder og andre genbrugs-lokationer.

Og sidst men ikke mindst læste I med stor fornøjelse vores anmeldelser af kunstudstillinger, hvor den nye udstilling på Copenhagen Contemporary af Jakob Martin Strid simpelthen ligger på førstepladsen over alle læste artikler i år.

  1. Jakob Martin Strids nye udstilling på Copenhagen Contemporary:
  2. Brunch på Frederiksberg
  3. De bedste rooftop-barer i byen
  4. Her kan leje både i Københavns Kanal
  5. De bedste værtshuse i byen
  6. De 10 bedste barer på Amager
  7. De 10 bedste restauranter på Vesterbro
  8. Morgenmad til 100 kr. 10 steder i byen
  9. Her finder du genbrug, byttecentre og byttemarkeder
  10. Ny restaurant: Brasserie Post 
Fotocredit: NH Collection

Der var også artiklen om, hvor du kan vinterbade, hvor du finder den bedste streetfood og de 10 steder med udsigt i byen. Og meget, meget mere.

I det nye år glæder vi os til at bringe dig nye guides til det bedste i byen. Og skriv endelig til os, hvis du har opdaget en perle, du gerne vil dele med os – eller hvis du har specifikke ting, du gerne vil have, at vi kigger nærmere på.

RIGTIG GODT NYTÅR!

Kærlig hilsen,

2 x Louise & Nathalie

De 10 bedste barer på Amager