Diamonds are a girl’s best friend

3
148

Jeg har fundet et nyt yndlingssted, Den Sorte Diamant. Bare navnet… mmm..

Jeg har tidligere skrevet om tankegeneratoren på Islands Brygge, som jeg synes, at den gamle fredede mur er, fordi den sætter gang i tankerne og giver en form for ro, som jeg ikke finder andre steder i byen. Nu har jeg fundet samme energi hér.

Manden i informationen har så evigt ret, når han siger: ‘Dette er jo ikke et ganske almindeligt bibliotek’. Han siger det med stolthed, for han ved, at dem som kommer gennem døren, ind i diamanten, bjergtages af skønheden.

Jeg bombarderer dig lige med en masse billeder fra den smukke solskinsdag, hvor jeg satte mig ind i diamanten for at fordybe mig i min artikel. Og i stedet blev jeg forelsket.

/Louise

PS. På mandag d. 13. februar kan du komme ind og høre en snak mellem Søren Ulrik Thomsen og Kaspar Colling Nielsen (sidstnævnte har Anne tidligere nævnt her på bloggen) om København. Det er kl. 16.30, og det er gratis!

Det moderne bibliotek er selvfølgelig på Facebook og Twitter - men se lige en fantastisk sal!
Det kan kun være inspirerende at suge viden til sige bag denne dør.

Så smuk du er, København

3 COMMENTS

  1. SUT- hahaha det er et godt øgenavn 😉 Og ja, han er virkelig interessant. Go’ lørdag!

  2. SUT kunne godt lokke! Desværre sidder jeg til forelæsning lige på det tidspunkt, så det bliver desværre ikke den dag. Men han er virkelig god og interessant!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here