DISTORTION 2017 – Onsdag og torsdag

0
133
Kaos, masser af musik, dans, godt humør – og rigeligt med øl. Distortion er tilbage, og vi er vilde med det! Gadefesten startede i 1998 og har siden vokset sig større og vildere år for år. Vi guider dig igennem de fedeste gadefester og events onsdag på Nørrebro og torsdag på Vesterbro. Stay safe og god fest!
Onsdag – Nørrebro

Carpark havefesten x Distortion Nørrebro
#feelgoodnboogie – det er temaet for havefesten, der arrangeres af holdet bag Carpark Festival. På Guldberg Byplads vil der være sommerhavefest, ølbowling, kongespil, stangtennis og selvfølgelig – øl, drinks og rosé. Det lyder som en god fest!

Distortion x Full Moon Party x Nørrebro
Fest som du stod i vandkanten på Koh Phangan med vodka-drink i din bucket, maling på kroppen og knæklys i hånden! Der er dømt Full Moon Party til Distortion på Ahornsgade, der forvandles et miks af dansende mennesker i selvlysende tøj, tribal maling og masser af neonlys. Baren har selvfølgelig buckets i ægte Full Moon stil – du kan også få kolde øl og lækre drinks. Ps. Guldpige, der lige har afsløret sit sande jeg, kommer og optræder!

Hypetrade x PUMA x ARCH x Nørrebro
Langs den gule mur finder du den største scene til Distortion på Nørrebro, hvor der er et lækkert lineup med bl.a. Mads Langer, DJ er du dum eller hvad, sugarbois og anthon & Remee. Showet starter kl. 16 og slutter kl. 22, hvorefter du kan feste videre på ARCH. Jeg er sikker på, at der bliver gang i den med et stort antal liveacts og DJs.

Coma Club x Bodega
Ved Assistens Kirkegård på Kapelvej finder du en festlig gadefest arrangeret af Coma Club og Bodega. Her fyres musikken op, Kenneth Bager spiller blandt andet og du vil høre klassikere, hemmelige edits og spritnye dansetracks. Så er der abefest – og masser af kolde drinks!

Torsdag – Vesterbro

Royal Distortion Mainstage ✘ Warner Music ✘ Rådhuspladsen
Okay, det er måske ikke på Vesterbro, men hallo, det er Morten Breum! Hvor han er, er der altid garanti for festlig stemning og lækker music – og torsdag indtager han Rådhuspladsen sammen med Danmarks elektroniske elite samt nogle internationale kunstnere. I samarbejde med Royal Beer, Warner Music, Distortion og Rambo Club rykkes gadefesten et nyk opad fra kl. 16.00-00.00. Som en ekstra treat serverer Royal Beer gratis øl fra kl. 16-18.00.
For at få adgang til området skal du have gadearmbånd, der kan købes for 125 kr. Se mere her.

Københavnermiddagen
Traditionen tro er der Københavnermiddag, hvor der er stillet op med langborde og sørget for lækker mad. I år overtages Sundevedsgade på Vesterbro, og i samarbejde med Værksted 1751 garanterer de en brag af en middag med god og festlig stemning. Tag din egen drikkelse med eller køb vin og øl på stedet.
Find din billet her.

Culture Box Street Party
Vi elsker Culture Box, og i år kommer de til Distortion for første gang med flere af klubbens blærede og dygtige DJs – blandt andet Tim Andresen, Ena Cosovic, Nandu og Alin & Ricq. I teltet midt på Sønder Boulevard 69-71 kan du forvente dans, samt chill og sidde-område med paller på begge sider, og i baren serveres der lækre cocktails, kolde øl og shots. Vi glæder os!

Amin Safari x Ecstasy Kalaha på Odense Scenen
Fyyyn er fin, og de kan i dén grad feste! Amin Safari og Ecstasy Kalaha løfter Distortionfesten til et højere niveau med ægte fynsk charme – ved Odense scenen er der ikke bare et større lineup end sidste år, lyd og lys, men du kan også købe brunsviger, kolde Albani og lækre cocktails fra Bar Rar. Yes!

PRIKKET LINJESe hele gadefest-programmet samt kort over Nørrebro og Vesterbro her.
Og husk at passe godt på hinanden, ha’ en fest, gi’ et smil til en masse fremmede – og selvfølgelig køb Distortions gadearmbånd for den nette sum af 125kr, så støtter du den gode fest og alle dem, der bruger en masse tid på at arrangere den. Køb det her.

Vi ses!

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here