Pop-up drive-in bio i Nordhavn

2
477
Cinemateket og Det Danske Filminstitut er gået sammen med Meyers og lancerede d. 2. maj en corona-sikker pop-up drive in biograf ude i de smukke, rå omgivelser ved Tunnelfabrikken, Nordhavn. Louise Bro og jeg havde glædet os hele ugen – læs om vores oplevelse her.

 

Af Nathalie Meinhardt Lind

REKLAME/INVITERET

Solen var så småt ved at gå ned, da Louise Bro henter mig på Østerbro, og vi drøner ud mod Nordhavn og Tunnelfabrikken, mens vi beundrer den smukke, lyserøde himmel og blodrøde fuldmåne. Vi havde glædet os hele dagen (og dagene før det), fordi vi skulle endelig UD. Så meget som vi, og mange andre, normalt bruger byen, har vi trippet for at komme ud og gøre det, vi altid gør – at tage på restauranter, cafeer, cocktailbarer, opleve kultur og generelt nyde vores smukke til det yderste.

Og jeg må sige, at konceptet “Verdens Bedste Køretur” levede fuldt op til forventningerne, da vi igår var inviteret ind for at afprøve det – lækker mad, god stemning, smukt vejr og en fantastisk film gjorde vores torsdag til den bedste længe.

Da vi kørte ind på pladsen, fik vi en stor pose stukket ind gennem ruden. I den var der simpelthen en lækker 3-retters menu, som vi kunne nyde i bilen. Til forret fik vi radiser og grønne asparges med en lækker sauce tartare til at dyppe i. Hovedretten bestod af sprøde pomfritter med chili mayo og “the big kahuna burger”, som bestod af en saftig hakkebøf af tørmodnet oksekød i blød briochebolle med syltede drueagurker, sennepsmayo, rødløg, cheddar og ketchup. Mmh! Som prikken over i’et fulgte en skøn cheesecake med kiksebund og rabarbar-gele på toppen. Det smagte himmelsk!

 

Filmen startede, da solen var gået ned, omkring kl. 21.15, og inden da havde vi fået en sang fra Gulddrengen, aka Malthe Ebert, og så bød skuespillerne fra aftenens film, Blinkende Lygter, velkommen. Filmen har nemlig 20 års jubilæum i år, og det var den perfekte start.

Og så gik filmen ellers igang. Både Louise og jeg var ret imponerede over kvaliteten på filmen, vi har begge oplevet til andre store arrangementer, at selve kvaliteten på disse store skærme kan være et problem, men der var intet at sætte en finger på her – hverken på lyd eller billede.

Og som en fantastisk nyhed har Cinemateket lige offentliggjort, at de spiller 4 aftener mere. Det var meningen, at det kun skulle være til d. 11. maj, men grundet den overvældende respons spiller de t.o.m d. 15. maj.

Skynd dig og køb billetter her.

Ha’ en skøn fredag og store bededag.

/Nathalie

 

2 COMMENTS

Comments are closed.