Dukkehuset på Nordre Frihavnsgade

4
239

Kan vi få nok af kaffebarer i København? Ja! Sagtens, men vi er ikke nået mætningspunktet endnu, hvis du spørger mig. Det gode er nemlig, at københavnske kaffebarer nogle steder tør at satse lidt, så alle sammen ikke ligner hinanden. Bevares, vi har endnu ikke set en kaffebar med møblerne hængende fra loftet, som man kan opleve i Berlin, men lidt har også ret.

Krummen & Kagen er et godt bud på et levende dukkehus. Jeg er ikke særlig høj, men jeg følte mig alligevel relativ stor (det skal ikke forstås negativt, piger) ved mit lille antikke bord. Caféen er indrettet som en dagligstue med masser af pastelfarver, gamle telefoner og bøger, små fine møbler og bamser til børnene. Selv de sukkersøde cupcakes er i dukkestørrelse (hvilket ikke passer mig så godt, men lad gå).

Jeg tog faktisk hen på Krummen & Kagen for at skrive på en artikel, og det skal man IKKE. Bordene er simpelthen ikke egnet til computerarbejde, og der er lidt for mange finurlige detaljer, som i stedet for at være inspirerende blot tager fokus. Nej, stedet egner sig ikke til arbejde, specielt ikke når man skriver om sex, som jeg gjorde i går eftermiddags – det virker på en eller anden måde meget forkert at skrive om sex i et dukkehus.

Krummen & Kagen er perfekt egnet til venindehygge. Derudover observerede jeg flere bedstemødre med børnebørn og smilende pensionister med kryds & tværs-hæfter. Og så er personalet venligt og imødekommende, hvilket næsten er lige så vigtigt som indretning og stemning, ik?

Go weekend,

Louise

Prøv deres Cool Mint the med lakridsrod (lad den trække i 6 min) og deres fantastiske chokolate chip cookies, som ikke er i dukkestørrelse 🙂

4 COMMENTS

  1. Tak for de fine ord. Vi gør vores ypperste:)
    Kærlig hilsen Pernille (Kagen)
    Ejer af Krummen & Kagen

  2. Fedt indlæg. Det er godt når man sådan er jyde at få noget inspiration til næste gang man kommer forbi kbh 🙂

    stylebyjosephine.blogspot.com

  3. Det er super, hvis vi kan inspirere dig, Josephine. Og vi skriver kun om steder, som vi anbefaler, så du kan roligt vælge at besøge alle dem, som er nævnt her hos os :o) God søndag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here