Et godt tip

3
321

Jeg elsker at spise ude, og ikke bare på en cafe, men på en rigtig restaurant. Men det sker for sjældent! ALT for sjældent. Men nu er jeg faldet over en ny hjemmeside og en ny service til os restaurantsultne københavnere, nemlig earlybird.dk.

Hver dag bliver der på denne side sat borde til salg på et rigtig rigtig fint udvalg af Københavns restauranter – og det bedste, bordene er til salg med en tredjedel skåret af prisen. Her kan du f.eks. spise søndagsmiddag på L’Education Nationale i Pisserenden til kun 200 kr.for tre retter! Og det lyder både vidunderligt hyggeligt med søndagsmiddag ude – og til en helt overkommelig pris.

Men Earlybird er til de spontane restaurantoplevelser. Så det er kun borde til samme aften, der sælges. Til gengæld er der et bredt restaurantudvalg til en god pris – så jeg kan kun anbefale, at I tjekker siden, næste gang I får lyst til lidt spontan luksus. // Anne

3 COMMENTS

  1. Earlybird, det er et genialt koncept, som jeg glæder mig vildt til at prøve, tusind tak!

    • Hej Joanna,
      Har du fået prøvet Earlybird? Jeg er nysgerrig 🙂
      KH Anne

  2. Jeg vil også gerne vide om nogen har prøvet det. Har tilmeldt mig FB gruppen, men ikke lige fået prøvet det af. Men det lyder lækkert og jeg bliver sulten hver gang de poster nogle tilbud, så måske man bare skulle komme afsted, snart, lige om lidt …

Comments are closed.