lørdag, november 26, 2022
HomeBydeleNørrebroFredagsøl på broen

Fredagsøl på broen

Foråret er her – og jeg HÅBER, det er her for at blive. For det er vidunderligt, og det eneste jeg har lyst til, når solen skinner, er at være udenfor og nyde de varme stråler og lyset. Uhmmm!

I fredags inviterede min kæreste mig på en fredagsøl på broen – Dronning Louises Bro. Og der faldt vi lige ind i en gadefest af den dejligste, mest spontane og forårsagtige af slagsen. Der var mennesker over alt, der sad og nød det lune vejr, og så var der musikanlægget – fint (og stort) placeret eller bygget ind i christianiacyklen. Bum. Gode toner, der indbød til fredagsølsdans på broen – og det gjorde vi.

Og allerede nu på denne mandag går jeg og glæder mig lidt til min næste fredagsøl på broen – i solen, med alle de andre, og meget gerne med cykelanlægget-der-ligner-mickey-mouse-og-spiller-musik-af-den-gode-slags. / Anne

Fredagsølstemning på Dronning Louises Bro

Fredagsølstemning på Dronning Louises Bro

Fredagsølstemning på Dronning Louises Bro

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Hej Anne,
    Jeg vil bare høre, om jeg må bruge et af dine billeder fra Dronning Louises Bro til et power Point show om København og urbanitet? De er nemlig helt perfekte!

    Vh Ida

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste