Glædelig jul! Weekend i København by LoveCopenhagen #51

0
186

Glædelig jul! Vi går ind i den næstsidste weekend i 2022, og vi håber, at de alle er i gang med at pakke stille og roligt ned for juleferien. Her får du en lille håndfuld anbefalinger til, hvad du kan lave i København i denne weekend.

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Koncert med Hymns From Nineveh

Hymns from Nineveh vækker julestemningen til live, når han i aften spiller en særlig julekoncert på Hotel Cecil.

Jonas H. Petersen er en vaskeægte julestjerne, der tager julen alvorligt. Med julealbummene Julekassen (2021) og Endurance in Christmas Time (2011) har Petersen vist, at julesange kan røre noget fundamentalt og eksistentielt, som rækker langt ud over julesæsonen.

“Her 10 år og fem album inde i karrieren har han fået etableret sig som en af de helt store danske sangskrivere, der færdes lige hjemmevant på spillesteder, i kirker og til DR’s Fællessang-arrangementer.” – GAFFA

Forvent en anderledes, autentisk juleoplevelse, hvor Jonas H. Petersen, alene på scenen med sine dybsindige salmepopsange og sin virtuose musikalske spændvidde, giver plads til både uforfalsket juleglæde og dén julesorg, mange af os må bære med os i livet.

HVOR: Hotel Cecil HVORNÅR: 20.00 PRIS: 280 kr.

Se mere her.


FREDAG

Jule-æbleskive-løb med Mikkeller

Gør dig klar til de dejlige, dovne juledage med et lille løb sammen med Mikkeller Running Club Copenhagen. Det er blevet en tradition at mødes d. 23. december, løbe en tur og slutte af med gløgg og æbleskiver.

Fordi d. 23. er en hverdag, ligger løbet om eftermiddag, så dem, der arbejder, også har mulighed for at joine.

HVOR: Godthåbsvej 20D, 2000 Frederiksberg HVORNÅR: 15.00 PRIS: Gratis

Se mere her.


LØRDAG

Fredelig demonstration mod præstestyret i Iran

Demonstrationerne mod præstestyret i Iran fortsætter, også herhjemme. Hvis du vil støtte kvindernes kamp mod det totalitære styre, kan du deltage i denne demonstration juleaftens dag kl. 12.00-13.00.

Alle deltagende vil sammen forme en menneskekæde rundt om Nørreport st. for at tiltrække folks og politikernes opmærksomhed på, hvad der sker i Iran.

HVOR: Nørreport Station HVORNÅR: Kl. 12.00 PRIS: Gratis

Se mere her.


SØNDAG

Jule- og nytårsfyrværkeri i Tivoli

Når julefreden har lagt sig, og juleaften er overstået, kan du tage et smut i Tivoli for at se det spektakulære fyrværkerishow, der lyser nattehimlen op.

Julefyrværkeriet kan opleves både d. 25. og 26. december.

HVOR: Plænen i Tivoli HVORNÅR: Kl. 21.45-21.50 PRIS: Entré til Tivoli på ca. 180 kr.

Se mere her.

God weekend og glædelig jul! 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here