fredag, august 12, 2022
HomeDet sker i KBHEvents i KBHGratis fællestræning i Fælledparken

Gratis fællestræning i Fælledparken

Jeg har altid været en ret aktiv person. Først var det dans, så blev det gymnastik i mange år og de sidste par år i mit voksenliv, har jeg trænet i fitnesscenter på forskellige hold men også med frivægte og på maskiner. Jeg får, ligesom mange andre, et opfriskende kick, og især efter en lang dag på arbejde foran skærmen, er der ikke noget bedre end en løbetur eller en time i træningscenteret til at få mig i hopla igen. For nylig faldt jeg over endnu et af Københavns gode tiltag – denne gang i den aktive ende, og så er det endda gratis. 

fællestræning i fælledparken

Jeg har dog for nylig opsagt mit medlemsskab i Fitness World. Ikke fordi at jeg har noget specielt imod fitnesskæden, men mere fordi at jeg havde svært ved at finde tiden til at træne, når jeg også havde nogle lange dage på arbejdet. Derfor besluttede jeg mig for at sige det op og istedet begynde at løbe, nu når vejret endeligt er blevet til det. Men det kan godt gå hen og blive en smule ensformigt for en person som jeg, der er vant til at træne en masse forskelligt; thai bo, step, stram op – ja, you name it. Og så faldt jeg over noget ret fedt i mine øjne; gratis fællestræning i Fælledparken!

Træningseventet, der løber over hele sommeren hver tirsdag fra 17.15-18.15, er arrangeret af Apollo Rejser, der bl.a. har en række træningshoteller, og Henrik Leth, som er en sej gut, der bl.a. underviser i Morgengymnastikken på DR3 og er uddannet coach, instruktør, tidligere sergent i Hæren og har gennemført 2 ironman. Det er et miks af funktionel træning, HIT, cirkeltræning og sjov motionsboksning – så der er rig mulighed for at spice træningen op og prøve noget nyt. Ganske gratis.

Jeg håber, at vi ses – træningen er for alle niveauer, så alle kan deltage!

Læs mere om eventet her.

English: 
Every tuesday from now and until september there is a free, joint workout in Fælledparken from 17.15-18.15 o’clock. The training is a mixture of HIT, boxing and circle training and everyone can join. So don’t hesitate – bring your friend, girlfriend, mom or just yourself, and try a new fun form of training together with a bunch of other happy people. You can read more about the event here.

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste