GREENHOUSE SESSION I AFTEN!

GREENHOUSE SESSION I AFTEN!

by 01/04/2016

I aften holder musikselskabet Back To Future en Greenhouse Session på et af Københavns mest inspirerende venues, nemlig det unikke drivhus på Krausesvej 3. Her vil upcoming artister fra den danske og internationale musikscene underholde og skabe magiske aftener i byen.

Det unikke drivhus er en del af den historiske villa, KW3, hvis lokaler i sin tid har lagt rum til fosterhjem, middagsselskaber, et fiktiv bordel og hemmelige fester. Dette spirende sted for planter og kultur vil Back To Future for en aften transformere til et atypisk og unikt spillested for upcoming artister på den danske såvel som den internationale musikscene. 

Aftenens optrædende artist er den talentfulde elektroniske producer og kunstner Vakle, der vil forføre publikum med sin atmosfæiske, elektroniske lyd kombineret med sin sensuelle jazzet stemme. Hun er allerede udnævnt i det amerikanske tidsskrift Next2Shine at være one-to-watch i 2016. Denne aften vil hun desuden for første gang nogen sinde spille singlen, BOY, live.

Vakle

Det er ikke til at vide, hvad der ellers kommer til at ske til dette ret lovende event, men vi glæder os meget og lover at både instagrame (@lovecopenhagen) og snappe (lillelulumus) fra eventet, hvis ikke du er heldig at få billet. De kan i øvrigt købes her.

Fik vi sagt, at der vil være gratis øl fra Brooklyn Brewery til de første tørstige gæster? It’s not a joke.

/Louise

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.