Hele byens gadefest

4
245

Så er det nu – eller i morgen … og hele weekenden – DISTORTION kommer til byen! Så er der fest og fællesskab overalt! Det er fantastisk! Og jeg glæder mig.
Julie Panton – grafiker på Sisterbrandt designstue har lavet det her kort.

Jeg synes, det er flot – og vi ses til Distortion // Anne

4 COMMENTS

  1. Jeg kan også riktig godt lide jeres blog! Det ville vaere riktig fedt hvis i ville anbefale om andre gode blogs der også handler om vores dejlige by Kobenhavn. Jeg bor i Sverige og har virkelig brug for den slags! synes godt nok det en sveart att finde nogen jeg kan lide. Hvad med en liste over de beste? Jeres favoriter!

  2. God idé, Frida. Vi læser mange blogs, nogle mere sporadisk end andre, men der er helt sikkert nogle favoritter, vi kan og bør fremhæve. Vi tager lige en snak herinde, og så laver vi en liste snarest.
    Ha’ en dejlig Kristi Himmelfartsdag!
    Knus fra Anne og Louise

Comments are closed.