Indbagt pizza med Nutella?

2
265

 


Jeg havde i fredags kastet mig ud i en noget dristig affære, der inkluderede koncert med Robyn, masser af drinks på TS Bar og en længere afslutning på Karrierebar – med en knap så festlig forkølelse på slæb. Det resulterede i Årets Værste Tømmermænd lørdag.
Men efter et hyggebesøg af Anne, fandt jeg formen igen og fik en trang til at opleve en ny restaurant i København. Heldigvis skyder disse op som (velkomment) ukrudt på Vesterbro i øjeblikket, og nyeste skud i Kødbyen er Mother, en italiensk restaurant, der laver pizza, som vor mor lavede den (hvis ens mor er italiener).
Mother er skøn på mange måder, men hvad der især faldt i min smag, var den gode stemning, at en tjener pludselig brød ud i (meget høj) italiensk skønsang, at maden var til at betale, og at betjeningen var sød, venlig og nede på jorden.
Aftenens overraskelse var en noget anderledes dessert (jeg er en tiramisu-pige, men den var desværre udsolgt). Jeg kastede mig ud i en indbagt pizza med ost og nutella. Det lyder som selvmord, men det var faktisk en behagelig, lidt vammel oplevelse, som passede min stadig lidt tømmermændsramte krop fint.
Man kan kun bestille bord indtil kl. 19.00, men hvis du har mod på at vente på et bord i en halv time, venter der dig en dejlig aften hos mor.
/Louise

2 COMMENTS

Comments are closed.