torsdag, september 22, 2022
HomeGuidesHøjtider i KBHJuletip i en Coronatid - Grønlandske godter

Juletip i en Coronatid – Grønlandske godter

Mange ting er anderledes i år. Corona har virkelig forandret verden på godt og ondt, og i år må vi altså acceptere ikke at komme hinanden for nær. Men en ting er sikkert: Det grønlandske julemarked bliver til noget. Her kan du finde unikke julegaver til hele familien – og gå på marked på behørig afstand af dine medmennesker.
Årets hyggelige julemarked finder sted i Det Grønlandske Hus 2020 både 5. og 6. december kl. 11 – 16 begge dage. Her kan du gå på julegave-opdagelse blandt kunsthåndværk af moskusuld, sælskind, perler, klenodier og meget andet. Gå på jagt i de mange stande med skønne, håndlavede sager.
Julemarkedet i Det Grønlandske Hus er én af de bedste muligheder for at finde grønlandsk kunsthåndværk i København.
Der kommer til at være max 50 gæster ad gangen til julemarkedet, og der er kun én rute igennem de 22 stande. Så husk at få købt det, du skal, når du forelsker dig i en julegaveidé.
God fornøjelse!

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste