Juleweekend i København by LoveCopenhagen #50

0
306
Alle går vi rundt og holder vejret – i håbet om, at der ikke kommer flere restriktioner, så vi ikke kan sige ordentlig god jul og godt nytår til venner og bekendte. Der er kun én weekend tilbage før juleaften, og her på LoveCopenhagen vil vi meget gerne kunne fejre både fødselsdag og julefrokost, inden vi lukker året ned. Kom med en tur ud i byen med håndsprit og mundbind og afstand – men stadig med masser af jul på programmet.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG
Bageskole med Jesper Gøtz

Det der med surdej – det er ikke så nemt for mange af os. Men det behøver ikke at være så svært, hvis du får det forklaret på en ordentlig måde. Og det kan Jesper Gøtz.

Han er bageekspert, medstifter af Lille Bakery og medvirkende til opstarten af surdejsbageriet i Perron på BaneGaarden. Og han står klar til at vise dig, hvordan du kan blive mesterbager i dit eget køkken.

Der er et stærkt begrænset antal billetter til salg, så du skal være hurtig. Find billetterne her. 

HVOR: Perron, BaneGaarden, Otto Buses Vej 45 HVORNÅR: Kl. 17.30 og fire timer frem

In English: Learn to make sourdough bread with one of the best bread experts in Denmark, Jesper Gøtz. For four hours you will share kitchen with him and learn to make a delicious sourdough bread. 

FREDAG
Julemarked i Parken

Der er masser af julemarkeder i byen – og et af de nye er dette i selveste Parken. Her bliver plænen forvandlet til et stort juleeventyr med gløgg, æbleskiver, gaveideer og julemusik.

HVOR: Parken Stadium, Østerbro HVORNÅR: Kl. 12 – d. 23. kl. 14. PRIS: 100 kr. i entré

In English: Spend you weekend at one of the many christmas fairs around the city. One of the new ones is this one in Parken, the citys national stadium. Here you can drink gløgg and eat æbleskiver while you are buying the last christmas presents and christmas snacks. 

LØRDAG
Julehilsen fra Den Korte

Der er et vaskeægte kinderæg at hente denne lørdag på Vinstue 90 – eller 90’eren i folkemunde. Du kan få en velsmagende øl, du kan møde Rasmus Bruun og Frederik Cilius, der står bag Den Korte og Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og så kan du købe et gavekort og billetter til deres show i 2022.

Jeg har naturligvis allerede sikret mig en billet til deres show, men det kunne da være, man lige skulle smutte forbi alligevel.

HVOR: Vinstue 90, Gammel Kongevej 90, Frederiksberg HVORNÅR: Kl. 13.00 – 15.00 PRIS: Gratis entré

In English: One of the most popular podcasts in Denmark is Den Korte by Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Rasmus Bruun and Frederik Cilius are the creators of the podcast, and this Saturday you can buy tickets for the live show next year, while you have one of the legendary Copenhagen beers and meet the two comedians. 

SØNDAG
Grønt Marked Nørrebro

Igen har du mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de dejligste madproducenter omkring København, når der åbnes op til årets sidste Grønt Marked på Nørrebro. Find masser af grøntsager, frugt, mikrogrønt, svampe, kød og forskellige drikkevarer – alt sammen naturligvis af allerhøjeste kvalitet og friskhed.

HVOR: Guldberg Byplads HVORNÅR: Kl. 10.00 – 15.00 PRIS: Gratis

In English: Get all your fresh greens at the Farmes Market in Nørrebro. Meet the local farmers and producers and buy foods of great quality. 

 

GOD WEEKEND!