Kødbyens nye hotspot: Tranquilo Bikinis’n’Cocktails

1
452

Jublen over genåbningen den 21. april er stor, og her er endnu en god nyhed. NÆRVÆR har siden januar haft travlt med at bygge løs, og er nu klar til at åbne Tranquilo Bikinis’n’Cocktails, som de selv kalder Kødbyens nye hotspot. Her kan du se frem til at nyde cocktails og drinks, og sydlandsk inspireret mad – og selvfølgelig den spanske strandsnack, bikini toast.

 

 

Tranquilo betyder mange ting på spansk, og på dansk lægger NÆRVÆR med Tranquilo Bikini’n’Cocktails op til at skabe et oplevelsesbaseret rum i Kødbyen fyldt med alt det, der er godt her i livet.

Tranquilo har hele fem barer og fire forskelligt indrettede rum og plads udenfor i solen i den pulserende Kødbyen med masser af plads og liv til at samle vennerne eller familien til byens bedste drinks og enkel sydlandskinspireret mad.

Cocktails i verdensklasse

Tranquilo har fokus på egne cocktails og drinks, afpasset og udvalgt nøje efter sæsonen. Og så er der selvfølgelig også klassiske cocktails og signaturdrinks. Derudover kan du også få et af byens største udvalg af vine og bobler på glas.

“Vi kommer til at lave vores helt egne cocktail-kreationer. Der kommer både til at være klassiske cocktails, signaturdrinks og sæsonprægede cocktails”, fortæller restaurantchef og sommelier Michael Faurholt.

Han har i samarbejde med NÆRVÆR’s bartendere udviklet de meget populære Rabarber Spritz og Elderflower Sour. Og allerede nu afslører han, at der også bliver udviklet helt unikke cocktails til Tranquilo.

Bikini-toasts og sydlandske fristelser

Maden på Tranquilo er enkel og sydlandsk inspireret. Med små retter, spanske bikini-toasts og en enkelt varm ret. Alle råvarer er nøje udvalgt, og alle retter bliver skabt med stor stolthed for faget. Maden kan fås som all day-menu og skifter løbende. Om morgenen kan du få en croissant to stay eller go, om torsdagen er der altid østers, og alt er lavet fra bunden med fokus på smag og enkelthed.

Som navnet indikerer er der naturligvis også lidt spansk i sigte. Menukortet bliver nemlig præget af den spanske strandsnack, bikini toast, der mest er kendt fra Barcelona. Med trøffel, serranoskinke og ost. På Tranquilo kommer den også i flere varianter. Både faste og sæsonbetonede, som køkkenchef Camilo Rosas udvikler. Han har selv sydlandske aner.

”Der bliver en fem-seks luksusvarianter af den her bikini toast. Derudover kommer vi også til at have lidt kolde snacks og enkelt varm ting. Konceptet er, at det hele skal kunne spises med en gaffel eller fingrene”, fortæller Camilo Rosas.

Stilsikker indretning og en urban oplevelse

Uanset om du er til en enkelt cocktail i solen eller et par mindre retter, er du sikker på en urban og stilsikker oplevelse, der smelter sammen. Udvendigt med Kødbyens rå rammer. Indvendigt med fire rum indrettet forskelligt designet til at gå på opdagelse i.

”Man skal som gæst kunne gå på opdagelse i Tranquilo. Det bliver noget helt særligt for Kødbyen, og vi glæder os meget til at kunne åbne og vise det hele frem”, siger indehaver Finn Paulsen.

Tranquilo Bikinis’n’Cocktails by NÆRVÆR ligger på Flæsketorvet 13A, og du kan booke bord fra den 21. april her.

1 COMMENT

Comments are closed.